Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
[link] úristen
-
regener
veterán
válasz
freeknight #19798 üzenetére
Igen csak akkor ah van passod, kidobja a küldetést és utána csinálhatod ami meg skint dob. Ja és az 1eurós breakout ládát.
-
regener
veterán
Ez hasznos (steamid-t bele), és sokkal közelebb van a valósághoz árakban mint a csgovalue.com -os kaksi.
-
Mate
nagyúr
válasz
freeknight #19795 üzenetére
Küldetésnél droppol Cache gyűjteményből. Nekem is szépen hozott a héten.
Mondjuk szerintem baromi ronda az a pisztoly, jól tette, hogy elcserélte AK-ra
-
Xero
nagyúr
Na nekem dobott egy ilyet, szóval nekikezdtem a tradelésnek.
Eddig van ez és egy kulcs belőle.
szerk: 6 kulcsért odaadom.
-
-
vzsryl
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz
vzsryl #19787 üzenetére
Használhatnék botot, de elvből nem teszem
Véletlenül csíptem meg a dolgot. Valamelyik nap fórumtárs dicsekedett a hihetetlen üzletével, megnéztem a skinét piacon és akkor szúrtam ki.
Véletlen volt, de szép kis kasza
Most gondoltam bele, hogy több, mint fél éve nem játszottunk együtt. Hogy repül az idő
(mondjuk akkor is max. 3x
)
-
Mate
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #19785 üzenetére
Ládák, népszerű skinek. Ahhoz mind be vannak állítva botok, amik figyelik. Ha olcsón felrakja valaki, megveszik és már nyomják is vissza drágábban.
Viszont p. case collekció annyira gyorsan jött, hogy nem volt bot beállítva hozzá.
-
Mate
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #19775 üzenetére
market bot-al nem fogsz tudni soha versenyezni
Viszont egyéni skineket el lehet csípni jó áron. Én is múltkor vettem 5€-s skint 2,5 körül. Kipróbáltam, mire visszaértem, hogy eladjam már 22€-n állt
El is adtam gyorsan 21-ért, vitték egyből. Kerestem rajta majdnem 16€-t pár perc alatt
-
okipoki
aktív tag
válasz
Coccolino_O #19781 üzenetére
Tehát ,akkor nem kell. Egyébként én tudok cserélni ,csak ő nem tud. Azért kérdeztem
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Coccolino_O #19781 üzenetére
:
[link] haha
-
Coccolino_O
őstag
válasz
pr1mzejEE #19778 üzenetére
Majd jól megverlek, csak fussunk végre össze egyszer élőben.
"Az viszont miért volt, hogy kihaltam a körből és elsötétedett a kép? A hud-ot láttam meg a csapattársaim karaktereinek vonalát oszt' ennyi."
Ma ez Xero-nál is megtörtént, és az a megoldás rá, hogy nem fut a háttérben a skype/ts/stb.
okipoki: Vagy azért nem tudsz vele, mert új a fiókja. A steam guard bekapcsolásától számított 15 nap múlva tudsz cserélni másokkal, ezt is onnan tudom, hogy csináltam egy raktár fiókot a szemétnek, meg a cuccaimnak, és nem tudtam átrakni.
-
okipoki
aktív tag
Szerintetek megtudja valaki úgy hackelni a fiókom ,ha a barátaim közt van?
Valakivel szeretnék cserélni és azt írta ,hogy 4 nap múlva tud ,csak cserélni ,de viszont privát a profilja. (most éppen cs go-zik)Szek: Tudom ,de attól még kell félnem?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Coccolino_O #19748 üzenetére
Ez igaz, nekem ne adjatok semmi ilyesmit, legalábbis nem szabad
Nem akartam veled amúgy kicseszni, de a 7 napból 5 napot offline voltam (önhibámon kívül) a maradék kettőben meg nem jött össze.
Egyébként toltam egyet, Nuke-on 16-13 körül nyertünk, nem volt rossz, bár bolt 1 gyerek aki 30-ba lőtte magát és elég nagy pofája lett egy idő után. Kicsit amúgy "zavarban" voltam vagy hogyismondjam, mert ugye mégis csak a híres esea, de amit kellett kegyetlenül meglőttem.
Az viszont miért volt, hogy kihaltam a körből és elsötétedett a kép? A hud-ot láttam meg a csapattársaim karaktereinek vonalát oszt' ennyi.
-
SamS20
senior tag
válasz
Hunbeast87 #19775 üzenetére
én olyat találtam hogy quickbuy
ami skippeli a pipálós részt és azonnali eredményt hoz
ezzel (igaz nem sokat marketoztam) gyorsan lehet vásárolni.
chrome kiegészítő -
kiszi07
senior tag
Valakinek van Grid Autosportja? Esetleg nem akarna multizni?
-
Hunbeast87
senior tag
Elég idegesítő, hogy meg akarok venni egy skint, felrakják éppen olcsóbbért, mint amennyi a többi és viszik is 2 másodperc alatt
De folyamatosan ez van..Esküszöm, nekem is kellene már egy ilyen market bot, vagy script...
-
okipoki
aktív tag
Mi van a loungeval??? Nem akarja vissza adni a nyereményt.. Pedig minden zöldön van és online vannak a botok.. Folyamatosan nyomkodom ,de semmi... Eddig még nem volt ilyen velem. Ötlet?
Szerk: Meddig?
Vártam vele 1,5 órát ,de semmi.. Autoclicker?
Az mi? Egy program ,ami helyetted kattint?
-
warmonger441
aktív tag
Valaki nem tud egy olyan oldalt ami aktív is és normális csapatot is lehet találni? (esl, faceit kupákon való részvétel legalább) rankom egyik accounton eagle, másikon serif. HS ratio: 50-60% körül (m4 és wp lehúzza
) faceit profilom: [link]
találati arány ultra szr, mert sok az üres szerón a spray
-
SamS20
senior tag
jelenleg van egy awp redline ft és egy water elemental (mw) fegyverem, a traderektől kérdezném hogy mi lehetne ezekkel a skinekkel a következő lépés ?
esetleg egy breakout ládával megspékelve (természetesen úgy hogy nyerjek rajta
)
-
okipoki
aktív tag
Mit csinált Zeu$ a végén?!
3v1
-
regener
veterán
válasz
okipoki #19760 üzenetére
Ha küld steam offert (ajánlatot) ,akkor csak abban az esetben fogadd el ,ha nem küld neked semmi tárgyat ,csak egy szöveget ír be ,hogy 50eurot adok a X skinedért. Nem minden privát profilos scammes.
Ezt te sem gondoltad komolyan.
(#19765) okipoki
Az első hosszú mondatot, a másik mondat csak véletlen maradt ott a végén. -
Slystyle
őstag
válasz
Skilly #19758 üzenetére
Ha egyből rád ír visszaigazolás után, hogy a barátja cserélni akar veled, de nem tud felvenni és dob egy linket is, hogy vedd fel, akkor az 100% scam attempt. Az ilyeneket lehet egyből blokkolni, jelenteni és törölni.
A scam az, mikor akaratod ellenére elveszik a tárgyaidat. A fent említett link megnyitása egy Steam-hez hasonló oldalra fog elvinni, ahol be kell jelentkezned. Na itt "szedik" ki belőled a login adataidat és el is veszik a tárgyaid. Még tudtommal a trade ablak se túl biztonságos.
Én inkább csak azokkal cserélek, akiket ismerek is. -
Skilly
aktív tag
válasz
Hunbeast87 #19759 üzenetére
Nagyon szepen koszonom!!!
Blokkoltam is. Viszont akkor hol erdemes a TF2 itemeket hirdetni cserere?
okipoki Koszi, inkabb blokkoltam.
Koszi, mar nezem is.
Slystyle Koszonom a felvilagositast.
-
okipoki
aktív tag
válasz
Skilly #19758 üzenetére
Hát ha felveszed és coppyzik egy hosszú szöveget ,akkor ne foglalkozz vele, illetve töröld és -reppeld
Ha küld steam offert (ajánlatot) ,akkor csak abban az esetben fogadd el ,ha nem küld neked semmi tárgyat ,csak egy szöveget ír be ,hogy 50eurot adok a X skinedért. Nem minden privát profilos scammes.Hunbeast87 Kösz
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Skilly #19758 üzenetére
Scam- csalás, scammer-csaló. Ezek a privát profilos, 0 szintes emberek legtöbbször vírussal fertőzött profilok, amik fake Steames linkeket másolnak be a chat ablakba, de most már elterjedt az is, hogy valamilyen képre hivatkozva akarnak megnyittatni veled egy linket. Én az ilyeneket azonnal blokkolom már.
-
Skilly
aktív tag
Erdemes a csgoloungen keresztul eladni itemet? Most akar felvenni egy lvl0 acc, private profile-os tag. Ilyenekkel erdemes foglalkozni? Vagy esetleg at akar vagni?
Ez a scammeltelek, pontosan mit jelent? Pubon hallottam manapsag eleg sok embertol...
-
okipoki
aktív tag
Miért választotta a T oldalt a HR? Furcsa.
-
Soucaller
tag
Na egy kis gyakorlás után el kezdtem competitive be játszani még nincs meg mondjuk a kalibrálásom de 4 meccs után dupla ak és sas okkal dob össze, most az jó vagy rossz ?
-
takessz
senior tag
Keresek magam mellé embereket Sherifig belövöm simán Rangom Silver 4 sajna a minap összekerültem cheaterekel és a Valve 0-zta a meccseket így 1 winel Silver 4 re dobot szeretnék rangot lépni de nincs olyan ember akivel ez eddig sikerülhetett volna így ha valaki befogadna maga mellé játszani megköszönném!!!
Steam profilom!!!
-
nepszter1
addikt
hiba volt a navira rakni
-
Xero
nagyúr
-
-
Slystyle
őstag
Akit érdekel egy 1 hetes ESEA Premium kód, az keressen meg. Első jelentkező viszi.
Let the fight begin.
-
Mate
nagyúr
válasz
Lacek89 #19730 üzenetére
Nem. 100 óra játék lehet 100 óra pub is. A másik, hogy silver elite rang az alap, igazából talán gold nova 1-nél várható el, hogy ismerje a játékot.
Nem is értem silver 1-től 3-ig a rangokat. Oda konkrétan nem osztanék rangot. Csinálnék egy, inkább játssz valami mással rangot és azt osztogatnám.
-
Skilly
aktív tag
TF2 targyakat hol erdemes cserelni CS:GO skinekre? Milyen oldalon?
-
Lacek89
tag
"Jó" látni hogy Silver Elite rangon még sokan vannak akik egyáltalán nincsenek tisztába néhány alapvető dologgal. Mondjuk az hogy van baráti tűz, meg a Dust 2 főbb részeit Steam szerinti 100 óra után már illendő volna tudni. Vagy nem
-
Andris837
senior tag
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy mi is az a parancs amivel a net_graph-ot kisebb méretűre lehet állítani? Régebben úgy volt nekem és akkor megszoktam, viszont elfelejtettem a parancsot.
-
dymf
csendes tag
Egy sikeres tradet (offer volt) vissza lehet vonni valahogy? Csak mert miután megkaptam az itemet, rá 2 perccel már nem volt az inventorymban csak amit én adtam skin azt kaptam vissza, de ezt semmi nem jelezte.
-
BTminishop
aktív tag
válasz
laceszgamer #19724 üzenetére
vagy csak megveszi 7ért és eladja 8ért nem nagyon sűrű ez az item a világon 5-6 van belőle
-
laceszgamer
addikt
válasz
Coccolino_O #19723 üzenetére
SzegényXD Csak 7k ja van ilyesmire 9 helyett, biztos kenyéren és vízen él amúgy XD
-
Coccolino_O
őstag
válasz
BTminishop #19721 üzenetére
"I really want to buy that courier. can i buy using my bank account? And can i buy that 7,000usd? Because i will short"
LOL
-
laceszgamer
addikt
válasz
BTminishop #19721 üzenetére
Ez is szép igen.
-
BTminishop
aktív tag
válasz
laceszgamer #19719 üzenetére
-
törölt tag
-
laceszgamer
addikt
válasz
Coccolino_O #19718 üzenetére
Ja végül is ez is igaz.
TF2-ben az arany serpenyő volt a legdurvább, az asszem 5k dollár volt a legdrágább, na meg mennyi idő volt míg kiesett az első a világon...
Én maradok az eladogatásnál aztán vásárolok belőle játékot.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
laceszgamer #19717 üzenetére
Ne legyél benne olyan biztos, hogy ők is áldoznak a saját pénzükből ezekre a dolgokra. Habár biztosan megteheti a többség, nem a csóró Mo.-ból kell kiindulni. Amióta tudok egy tf2 kalapról, ami több ezer dollárért cserélt gazdát, azóta a pár száz eurós dolgokon meg sem lepődöm.
Elképzelhető, hogy trade v. türelem által szereznek be drága dolgokat. A bravo case-n elég sokat lehetett kaszálni, hogy mondjak példát is.
-
htc07
addikt
válasz
Coccolino_O #19715 üzenetére
úgy, hogy többen akarnak ilyen skint, mint ahányan el szeretnék adni adott áron.
-
Mate
nagyúr
válasz
laceszgamer #19711 üzenetére
Sose rakom fel. Jobban megéri beváltani őket.
-
Mate
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #19707 üzenetére
Sima dropnak?
Azért nem rossz. Droppok 95% nem haladja meg a 0,1-et
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
laceszgamer #19704 üzenetére
20 euró környéke azért nem olyan hatalmas összeg, de valóban szép fogás volt
(#19706) ch003067: Szép!
A Phoenix ára meg megy egyre feljebb
(#19708) mate3553: Akkor sem olyan hatalmas summa az, dropnak nagyon jó az már biztos,de azért nem ebből fog meggazdagodni...abban egyetértek, hogy a sima drop több mint 90%-a semmit sem ér
-
ch003067
addikt
válasz
laceszgamer #19704 üzenetére
18,20 euroért vitték el. Bár felrakhattam volna 20-ért is, annyiért is elvitték, de mind1
30 darab Phoenixre elég volt a pénz
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest