Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
Joe Swanson #19399 üzenetére
Nincs blokkolva a srác?
-
Joe Swanson
senior tag
Az miért van, hogy nem tudok addolni senkit, de viszont engem tudnak addolni és én el tudom fogadni? Mindig, amikor addolni akarok, Hiba a barát hozzáadásakor. Próbáld újra.
CS.GO trade miatt lenne fontos.
Nincs betelve a friendlistem, családi mód nincs.
Steames topicba is kiraktam. -
Mate
nagyúr
M4A1-S Guardianból FN és MW között mi a különbség? Látszólag mind a kettő tökéletes.
-
Xero
nagyúr
válasz
pr1mzejEE #19391 üzenetére
Nekem tegnap sikerült három csalóba is belefutni. Sherifftől dupla csirke szintig. A nap végére már meglepett ha nem jött valami trigger, aim vagy wh. El is gondolkoztunk, hogy kijött valami új cucc.
(#19394) Assdak: Tegnap ezért is morcos voltam. Aimon bemelegítettünk először botok ellen aztán 1v1-ben. Az ak lövések 70%-a talált és 50-60% ült fejen. Meccseken még véletlenül sem.
-
Assdak
őstag
64 vs 128 tick témához csak annyit, hogy ez a kettő, két külön játék.
Nyilván, aki abszolute kezdő annak mindegy, de aki tud valamilyen szinten játszani, esetleg 1.6-al nyomta, annak a 64tick kb játszhatatlan. -
Bahama
aktív tag
válasz
#65313280 #19392 üzenetére
Szerintem sokkal többet fejleszt ha mások demoit nézed. A stream is jó, de ott ugye realtime az egész, nem tudod megállítani visszanézni. Szerintem sokkal fontosabb az aimnál a szituációk felismerése. Hogyan kell mozogni a pályákon, milyen szögekben érdemes állni, hogyan fogj meg 1 pozit.
Az aim persze kell hogy eltaláld. De pl egy gyengébben lövő játékos is könyebben lehet eredményes ha figyeli a profikat hogy mit csinálnak. És nem ész nélkül utánozza, hanem megérti hogy mit miért csinál.
Persze lehet ész nélkül is mindenkit 1ből fejbelőni, csak nem sok ilyen képességű játékos van. -
törölt tag
Mostanában sokan kérdeztétek hogyan lehettek jobbak stb. Launders feltöltött egy videót meg írt egy leírást is, hátha segít: [link]
-
pr1mzejEE
addikt
Igazából mindegy. Volt egy SMURF nevű privátprofilos csaló gyerek ezen a meccsen. 35-8-ba lőtte magát, én 14-18-at csináltam és én voltam a team-ben az első, eléggé kisebbségi komplexusom volt, hogy ennyivel jobb egy global elite vagy supreme. Erre visszanézem a demot és egy hülye bot csaló volt
Okosan csalt egyébként, késleltetett reakció idő, semmi prefire. Egyszerűen csak mindig tudta hova nem kell benézni, mikor hova kell menni stb. Persze ts meg tapasztalat, gondoltam először, de 15-ből 15-ször nem jöhet össze, hogy mindig pont oda, pont akkor. Egészségére.
-
Mate
nagyúr
Egyre többször futok bele olyanba, hogy mindenki elkezd laggolni mint a franc, pingek elszállnak ilyen 90-140 közé. Kiéve 1 embert. Annak múltkor is megmaradt 9-en a pingje
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
sto1911 #19386 üzenetére
smurf= másodrangú account (vagy többed), amelyen nem veszem annyira komolyan a játékot. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ott nem izgat, ha kikapok vagy sokkal alacsonyabb rangúakkal játszom.
Koszorús kala, az a Master Guardian 2.
MM= match making, a játék beépített meccskeresője (versengő). -
pr1mzejEE
addikt
válasz
BandiHUN #19384 üzenetére
Nem megy egyik napról a másikra megtanulni ezt.
Amikor én kezdtem el játszani ezzel a játékkal, nagypofával álltam neki, mert cod2-ben volt, hogy igen magas szinten játszottam. Persze csak online.
3 hónapba tellett, mire elkezdtem fragelni. Abbahagytam a folyamatos ellenfélre kerülést védőként, meg olyan dolgokat, amik codban bejöttek, pl bemenni egyedül lerakóra úgy, hogy 4 levédi
Legalacsonyabb szint, amin voltam az a nova1, de azóta a sheriff-sas-dupla sas szintjén mozgok, formától függően, a 20 frag meg van szinte mindig a dupla sas haveroknál meg rendszeresen jobban teljesítek. (Aztán meg megyek a smurfun és a koszorús kala bealáz..ilyen ez az mm..)
Na, azért írtam le ezt, hogy tudd nem csak neked volt nehéz a kezdés. 10 hónapja csézek, előtte csak cod, teljesen más világ. -
BandiHUN
veterán
válasz
sto1911 #19383 üzenetére
BF-ezni kell,ott még megvan a rubberband is ezen kívül,hogy már 2 méterre fal mögött jársz és jön a kanyargolyó még
Ahhoz képest még ez is jó.Végülis csak pár random kört toltam eddig,topba jutni ment simán TDM-en,szóval meglőttem a darabot,de sokszor éreztem úgy,hogy makkoltam a távolit,a közelinél meg szopattak.Fura ellentmondás,mert ha az ember bénán lő,akkor nem a távoliakat trafálja el,és nem az 5 méterre háttal állót hagyja ki.
-
BandiHUN
veterán
válasz
sto1911 #19380 üzenetére
Nekem is sok az ilyen furcsaság ebben a gémben...előttem a csávó 5 méterre háttal,tunkolom,megfordul,kampec,én 1 hit,neki 5...wtf?
Utána meg 50méteres lehetetlen killeket belövök fordított aránnyal,szemből...tiszta random ez a játék nekem valamiért,egyszerűen azt érzem,mintha a játék csak kisorsolná,ki szop,ki nem.Szinte nem is látni olyat,hogy egy összelövésben lenne pl.80 vs110 sebzés,csak ilyen aránytalanok,hiába lőttetek egyszerre pár méterről egyforma fegyóval.Ráadásul az "5hit" érzés sincs meg,hanem csak puff,kiterül az ember,mintha sniperből jönne.Szórakoztató gém,menne is,de olyan "komolytalan" érzet így...
-
davidj92
tag
válasz
Joe Swanson #19358 üzenetére
Valakinek a csaj a profilképén, valakinek az asiimovja az invjében. Barátom van egy rossz hírem....
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
ch003067 #19368 üzenetére
Egy kis kutatómunka:
Megpróbálsz olyan (lehetőleg novás vagy az alatti) embereket felvenni, akiknek igazából fingjuk nincs mi mennyit ér és számukra a láda értéktelen ócskaság, viszont egy bármilyen értékű szép színes fegyó az fasza, az jó.
Persze nem mindenki ilyen suta akik ezen a szinten vannak, biztos vagyok benne hogy jó pár sokkal jobban ért a magasabb rangúaknál ehhez, de ami biztos, hogy itt könnyebben találsz ilyeneket.
Lehet kezdő vagy mittudomén 8 éves, esetleg retardált, bármi. Ezért nevezném kutatómunkának.
Előny ha orosz, nincs fent csgolounge-n, mert akkor valszeg vágja. Bukj le silver elite-be és játék alatt vegyél fel ilyen embereketD
Hogy hogyan máshogy lehet 5$-ból 10$-t csinálni egy trade-vel, úgy hogy az 5$ kapó, 10$-t adó embernek is megérje azt valahogy nem tudom elképzelni.
-
regener
veterán
válasz
regener #19370 üzenetére
Ja ezek tegnap délelőtti (mármint hétfő) fogások, az eddigi legnagyobbak:
[Kattinthatóak]
(#19372) hNp88
Az AWP 3 kulcs.
Az AK pedig: AWP | Snake Camo FT + M4A1-S | Dark Water MWSpoiler:
28.-a éjfél után pedig lesz egy M4A4 Bullet Rain MW-em. (1 főnix láda +hozzá 1 kulcs + 0,12es P2000 skin.) -
ch003067
addikt
Egyébként meg rohadjon meg az egész csgolounge, meg a NiP is, hogy eladták a meccset....
Lounge-on nyerek 1 $-t, és nem adja ki..... Oké, hogy nem sok, de nincsenek értékes skinjeim....
A NiP meg látszik hogy eladta meccset, ilyen hogy az utolsó emberük megáll, nézi a falat, azt megvárja míg lelövik... WTF?? Elkezd ugrálni a gyerek T-kezdőn, villogtatja a kését, és belövik... mintha direkt erre vált volna... Soha többet NiP....
-
regener
veterán
Ha van Bravo ládátok akkor elne adjátok most, múlthéten volt 3,05euro, most már 3,45...
-
törölt tag
Aki nézni szeretné GOTV-n a NiP Vs Mouz meccset.
connect 184.73.90.123:29242 -
Joe Swanson
senior tag
Skacok, ez az asiimov, ami neki van az invjében Itt ez FT look nem? Én ilyen szépet még nemnagyon láttam
-
pr1mzejEE
addikt
Lövök 30-at, lő a gyerek 10-et, nyernek 16-14-re és a végén pofázik, hogy easy.. Na az ilyennek minden probléma nélkül ízekre tördelném a csuklóját. Rohadék csicska.
-
Coccolino_O
őstag
-
zsolt1225
aktív tag
Ha valaki akar egy jót röhögni egy wh-son aki annyira feltűnően csinálja, hogy nem szégyenli. Loco a neve.
[link]Hogy kell beszúrni, hogy jó legyen?
-
Skilly
aktív tag
Na beszeltem ma az ugyfelszolgalattal.
Mondja a srac az elmult 20 oraba nem indult ujra a modem. Mondom neki, hogy dolgoztam nem voltam itthon, nem volt hasznalva pc/laptop/telo a halozaton.
Azt mondja, jo akkor 20 oraja minden okes? Mondom embeeer most mondtam, hogy mi a helyzet.
Aztan kiegyeztunk abban, hogy ha ujra megtortenik, akkor azonnal hivom oket es nezik a rendszeren, hogy mi a hiba....
UPC segitokesz
ui: bocsi, ha ezzel valakit megsertettem /a fent emlitett cegnel dolgozik
/
-
Soucaller
tag
-
Bingisz
addikt
Lassan már minden este ez megy. Nem kéne kezdeni ezzel valamit kedves valve?
-
Soucaller
tag
Csak nálam csöcsölt be a csgo?
Failed to create session. Please check your connection and try again. De most miért...
De bármire megyek ezt dobja, legalább botok ellen tudok játszani. -
regener
veterán
válasz
warmonger441 #19305 üzenetére
A tick a szerver/kliens komminukációjának a mutatója, mintha 128x megkérdeznéd hogy "Hol vagy most amigo?".
Egy szereren is belehet állítani az fps és a tick ratet mint egy kliensben.
(sv_fps x és -tickrate y)locket:
A vinyód nincs nagyon tele illetve HD Sentinel szerint is teljesen jó?
Esetleg ha a tápból jövő fesz ingadozik a vinyónak akkoris csinálhat ilyet. -
ch003067
addikt
válasz
Coccolino_O #19333 üzenetére
Passz, nem tudom. De eddig nem volt ilyen jó ára
Lehet még a végén jól jár valaki,, aki bevásárolt belőle
-
Coccolino_O
őstag
Nem tudom mire vélni a dolgot, de úgy tűnik, hogy megindult a weapon case 3 fogyása is. Pedig abban aztán tényleg nincsenek nagy szám skinek.
-
zsolt1225
aktív tag
-
ch003067
addikt
Abbahagyta a phoenix dobálását a játék ? vagy miért kerül 0,4 euroba ?? És egyre jobban megy fel az ára.
-
locket
csendes tag
Sziasztok!
A gond az volna,hogy most jött elő nem rég,hogy néha beakad talán akár egy sec-re is, de van,hogy törté részére és elég idegesítő, de sűrűbben pl 8v8nál vagy több, de akár 5v5-be ahol nem kéne. Egyszerűen nem értem az okát.
cfg:
Amd Phenom II x4 940 BE, 6gb ram, Nvidia geforce 9400GT, 1 TB HDD 32 mb.
A gond a dologban leginkább az,hogy mikor x2-m volt akkor volt hasonló gond de játékindítási opciónál beírtam,hogy hány magot olvasson(-threads x) és eltűnt a probléma. Ez még akkor volt mikor IDE 40 gb-sem volt régi fos 95%os, amióta megvan az új 1TB-s hdd, azóta tűnt fel ez a gond és már a -threads -se oldja meg a gondot, és feltűnt a WoW-ban is de ott DX 11-el futtatom a játékot és eltűnik, más játéknál nem jelentkezik a probléma. CS:GO-ban hiába inditom DX11-el ugyan ugy fent áll a gond(-dxlevel)Előre is kösz a válaszokat!
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #19320 üzenetére
Hát itt kb mindenki az. De egyébként is marhára zavar ha sustorognak a fülembe közben, még aki normálisabb is volt mikor próbáltam úgy játszani, egyszerűen zavart, hogy néha egyéb megjegyzése is volt, átlagban a legrosszabbkor. Egyenkénti tiltást majd meglátom, egyelőre elvagyok így.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Arkennys #19315 üzenetére
Van lehetőség letiltani az adott személyt, és nem kell hallgatnod a hülyeségeit. Versengőn már én is éltem ezzel a lehetőséggel. Fogalmam sincsen, hogy milyen rangon vagy, de az információ nagyon fontos, hogy hol ki volt, vagy merre megy. Ezeken is múlnak a körök. Silveren meg nován biztos gyökerek vannak nagyobbrészt, de én dupla kalán/seriffen elvétve találkoztam debil emberrel.
-
Mate
nagyúr
válasz
freeknight #19314 üzenetére
Attól még, hogy vannak idióták, kell a mikrofon. Megőrülök, mikor már mindenki bent van B-n, én A-t védem és cseszne szólni, hogy hahó, gyertek már át. Mire átérünk már bomba lent és be is védték.
Mondjuk van, aki meglát valakit és már üvölt, hogy B. Átmegyünk és kiderül, hogy 1 ember ment össz-visz B-re, többiek besétáltak üres A-ra.
(#19315) Arkennys: Akkor adott meccsen az idiótát letiltod. Értelmes mappon infó nélkül esélye sincs az embernek.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #19313 üzenetére
ó dehogynincs
egyébként nem fogom bkapcsolni, mivel randomokkal megyek, és nem köszönöm. Elég volt abból hogy ukránul sikít a fülembe valaki, vagy hallgathatom ahogy belefingott a mikrofonba.
-
freeknight
őstag
Kezdőként első dolgom volt lenémítani mindenkit. Semmi kedvem hallgatni a 12 éves kislányhangú fiúcskákat sikítani, hogy "júr núb!!!". Meg ami még jobban az idegeimre megy, ha van 1-2 cirill betűs név, az biztos, hogy hamarosan elkezdődik az érthetetlen, megállás nélküli (!) orosz hablatyolás. 10-15 perc után már igencsak megterhelő hallgatni
.
Komolyan mondom, ez a silver 1-2 szint kész állatkert, én nem tudom, hogyan fogok innen fentebb lépni
.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #19307 üzenetére
Az nem meglepő hogy sokan tök jól elvannak mikrofonozás nélkül is?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
warmonger441 #19305 üzenetére
Amikor elkezdtem esea-n játszani, azt gondoltam, hogy majd az előfizetés szűri a retardált embereket, de sajnos ez nem így van, amúgy havi 5 dollár nem is pénz a legtöbb embernek, hogy is gondolhattam komolyan.
Ami számomra igazán meglepő, hogy emberek mikrofon nélkül játszanak egy kompetetív, csapatmunkát igénylő játékot. Még amikor wowoztam anno, és mentünk raid-re, ott is mindenkitől megkövetelték, hogy fent legyen ts-en, és legyen mikrofonja, pedig ott nincsen akkora jelentősége, hogy infózzál a másiknak. A másik, ami kiakaszt, az a tinik serege. Nekem 13 évesen gépem sem volt, nemhogy csézzek. Nah mindegy, most jól kipanaszkodtam magamat legalább.
Néha érnek kellemes meglepetések, amikor olyan csapat jön össze, hogy mindenki infóz, nem oltják le a másikat, ha elront valamit, vagy nem bír egymással a két csapat, és overtime is kell a győztes eldöntéséhez. Ilyenek is szoktak lenni, azonban ezek a ritkább alkalmak.
-
törölt tag
válasz
warmonger441 #19302 üzenetére
Ahogy mondod. De gyakorolj akkor sokat 64 tickes offline botoknál. Tölts le egy jó aim_warmup pályát, aztán ott gyakorolj. Hidd el 64 ticken is beadja, csak amit mondasz te is, hogy 60hz-es monitor vissza fogja.
-
warmonger441
aktív tag
válasz
sto1911 #19303 üzenetére
Igen, a tick=a szerver FPS értéke amivel fut
(#19304) Coccolino_O: Igen vannak különbségek. A versengővel a legnagyobb bajom hogy sok supreme és global skinért cserébe boostolja a silvereket... de jó is kikapni 2 supreme/global és 3 silver/nova 1-2 ellen egy fullos eagle csapattal...
Na meg amikor a már felboostolt silver-novák eagle rangal azt se tudják hogy hol vannak a pályán... imádom
persze a legjobb akkor is az amikor a rangnélküli 10 órás minden kört le ace-el...
-
Coccolino_O
őstag
válasz
warmonger441 #19299 üzenetére
Esean játszanak iszonyat jó játékosok is, meg profik is szoktak, azért ne vegyük egy kalap alá a faceit-tel meg a versengővel. Sajnos vannak ott is fogyatékosok, de hol nincsenek. Tényleg csak este érdemes játszani, amikor már a sok nyikhaj elment tentézni. Vagy premade.
-
sto1911
veterán
Mi ez a tick dolog? A szerver ennyiszer frissit le? Osszefuggesben van a max fps-el?
-
warmonger441
aktív tag
válasz
#97716736 #19301 üzenetére
Igen, de az a baj h fejesre is így kihagy... amikor wp csöve az enemybe és még quick zoomolok is lövés előtt és 0 hit olyankor hmmm.... azért szoktam rá retkes 64 ticken a spray-re közép távon is mert így van esélyem... ha kijövök, katt, elbújok stílusban próbálok meg játszani annak mindig az a vége hogy kijövök, katt, elbújok és visszaránt, meghalok hs-el és killcam szerint: 26-27 in 1.... nagyon idegesítő... Tudom h a tuti fejlövéshez arcon kell lőni de nagyon sokszor 26 dmg... AK-val... valami über szr a hitbox. 128 ticken szépen adja a hediket 1-2 golyóval. Am amit a múltkor írtál nagyon igaz: magasabb hz-s monitoron jobban lehet tartani a recoilt. 60hz-n több enemy ellen csak sprayelni tudok mert hiába bírnék oda-oda pötyögtetni a 60hz-s tearing miatt szrt se látok a képből, csak egy nagy maszatot....na meg ugye a tearing miatt csak reflexből tudok lőni... nem nagyon merem mozgatni az egeret csak ha muszáj....
elég a mozgás miatti kép törés...
Jajjj az örök kedvenc... feljönnek oda csalni mert a hülyék azt hiszik ott nem kapnak VAC bannt.... xDDDD
-
törölt tag
válasz
warmonger441 #19299 üzenetére
A titka az egésznek, ha pontos 1-2 golyós halált akarsz, akkor kattintgatod a fejét, mert ha Spraybe tolod, akkor igen sok mellé mehet, de ha jó a recoil controlod, akkor nincs gond, de a fejre 1-2 szórás tuti halálos.
Én valamelyik nap játszottam Facetien, elég durva ellenfelet kaptunk, majd kiderült hogy lecsalták, mert Adminnak jelentettük, hogy állandóan levágták hol vagyunk, és nézte a meccset.
10 esetből 8 olyan halálom volt, hogy az ellenfelet nem is láttam honnan lő. És hát aki WH-zik, az közkedvelten szereti a sniperes fegyókat, így tehát 3-4 ember náluk, vagy scout, vagy AWP-vel lőtt, és füstön át is fejre, meg falon át stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest