Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz PAtr0n #18991 üzenetére
Ez egérpad függő dolog is. Ha kicsi a padod, nem igazán tudsz 2-es v. 3-as körüli sensivel játszani, ezt tapasztaltam én is, amikor qck minim volt. Nekem most 3-as ingame sensi van és 800 cpi. De valamelyik nap kipróbáltam NBK 1.7-es sensijét, hát ahhoz kétszer ekkora padra lenne szükségem, olyanokat kell rántani.
-
Vismajor01
addikt
válasz PAtr0n #17972 üzenetére
De ez butaság, hogy sosem fogsz. Ehhez a játékhoz kb semmi tehetség nem kell(najó, egy kicsi) de egy olyan szintre eljutni ahol én vagoyk ... Ahhoz tényleg semmi őstalentum nem kell, csak időráfordítás kérdése az egész, ennyi.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
VitaD5
tag
válasz PAtr0n #17970 üzenetére
GO-ban picit más lesz. Legalább is, én inkább 1.6-os vagyok, és amikor előszőr GO-ztam... Nagyon fura volt. Nagy csapás a kedvenc fegyverem, a M249 átalakítása volt. 700 rpm a régebbi 600-zal szemben. Aztán tele lett a
haloween-itököm, és Office-en Negev-vel arattam. Egy álom volt, ahogy játékosok sokassága hullott el. :3[ Szerkesztve ]
Yar Har fiddle di dee
-
Vismajor01
addikt
válasz PAtr0n #17970 üzenetére
Naná, szupersztár vagyok, fragmoviem is van nem tudtad?
[link]
Egyébként ha valakivel, valakikkel mész akkor sokkal egyszerűbb. Én DMGről kezdtem el egy haverommal, ő sas lett, én sas lettem, ő dupla sas lett, én is, csak kis szerencse kellett+csapatmunkaSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Kanczy
veterán
válasz PAtr0n #17882 üzenetére
Szerintem teljesen fölösleges az összes fegyver viselkedését megismerni, úgyis 5-6 fegyverrel fogsz csak nem elhanyagolható mennyiségben találkozni competitive karriered során
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Vismajor01
addikt
válasz PAtr0n #17867 üzenetére
sas1ben már nagyon régóta, anno duplasasba tök könnyen berakott, mostmeg nyertem 5öt egymás után és semmi, de jó is ez mert skillemnek valónak érzem, jókat játszom. Amikor SMFC voltam akkor 2 meccs alatt elvesztettem és nem sokat tudtam hozzászagolni a játékhoz Szal ez a sas1-sas2 nekem tök ideális.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Digitális Állampolgárság Program
- Mesterséges intelligencia topik
- Path of Exile 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest