- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
válasz
illusiON #3344 üzenetére
Szerver akad szép számmal,a gond inkább az hogy kevés olyan van ahol normálisan tudsz játszani.Értem ez alatt pl a jó hangulatot,kulturált hangnemet,változatos mapokat (nem csak d2-t tudsz játszani
) és hát nem utolsósorban a jó konfigot (ping,lag stb tekintetében).Ezek után már csak hab a tortán ha még sikerélményed is van...
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3225 üzenetére
Te nem utalsz semmi casht !
A te számládról huzzák le !5perc alatt meglehet venni Steam-be a játékot, és már töltheted is !
4mb nettel kb 1-2óra alatt jön le a teljes játék !
Ha 1x leszedted , akkor csinálhatsz biztonsági másolatot !
Igy már a következö telepitésnél nem kell netröl leszedni, csak dvd-röl felrakod ! -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3123 üzenetére
A Cheatert vagy észreveszed vagy nem !
Vagy ügyesen csinálja, ugy hogy "ne vegyék észre", vagy full okos, és feltünöen
Amugy a fülesen tényleg sok múlik !
Csak engem pl, az is zavar néha, ha hagosra rakom, mert elveszi a figyelmem a játékról!Amugy a törtes részt ne nagyon emlegessük !
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3118 üzenetére
Általában amikor fellépsz egy css-s serverre, akkor mindig gránát dobást hallasz !
Fire in the hole ! (vagy hogy kell irni) És ha $z@r a géped, akkor ilyenkor mindig beakad egy kicsit a gép (mikor fellépsz a serverre,,,,utána nem .. ). és akkor hallod, hogy fire - fire - fire - in - in - the - hole - hole bla bla bla
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3116 üzenetére
Ez WaReZ ??? Mert akkor ilyeneket ne linkelj !
Jah,,,,de én a CSS-re gondoltam most !
Ugy értem, hogy 1magos AMD S939 3500+-al lement az fps, meg elején mindig a fájör - fájör - fájör - inda - inda - hóó - hóóó - hóóó fogadott
De Core2Duo-val (e4300 @3Ghz + 2x1GB rammal) nem tapasztaltam ezt ! : - ) -
-
-
csana
senior tag
válasz
illusiON #3065 üzenetére
Lehetőség van kontakt emailt, és jelszót is cserélni. Egyébként sok hasonló hírdetés van. Az meg hogy le van e tiltva hekk miatt egy kulcs/játék, szerintem egyből kiderül. Ha meg bann van az többnyire csak ideiglenes. Ha jól tudom, van a steamen belül egy ilyen "állapotmérő", hogy mennyire "tiszta" a kulcs. Én személy szerint ódzkodok idegen accountoktól, mert nehezen bizonyítható, ha elcsórják, hogy valaha közöd volt hozzá..
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3050 üzenetére
Legalább tedd OFF-ba pls!
core2 :
Van a :Counter Strike (1.x - 1.6 ?-ig?) Ez a régi motorra épült, "ratyka" grafikával rendelkezö.
Counter Strike : Source, ez az uj motorra épült (source engine) De amit te leszedtél az.Amit te leszedtél az a Counter Strike : Source "régebbi patchek nélküli" változata !
Ezzel soha az életbe nem fogsz felmenni eredeti serverre. Ha felrakod a Patch-eket, akkor is csak tört serverre tudsz felmenni ! Amik kalap sz*rt nem érnek!Ahoz hogy eredeti servereken tudj velünk lövöldözni, ahoz megkell venned !
Ha online veszed, akkor átszámolva 4200.-ft ból kijön !
Ha a dobozosat veszed akkor 8000.- körül van ! Abban még plusszba benne van a Half Life 2 : DeathMatch, és a Day of Defeate : Source !
Az online vásárláshoz, elég egy OTP-s bank kártya is ! -
csana
senior tag
válasz
illusiON #3037 üzenetére
Én net limiterrel szoktam lekorlátozni, és utána visszacsökken a pingem, de ettől függetlenül érdekes jelenség. Abból indulok ki, hogy ne kelljen már külcsínyt alkalmazni, ha máshol minden továbi nélkül simán jó a pingem..
A radart azóta úgy sikerült visszavarázsolnom, hogy kitöröltem a config.cfg-t.. a r readartyp2-vel sem oldódott meg a dolog. (Valami nagyon elkurta a a beállításokat)
-
csana
senior tag
válasz
illusiON #3032 üzenetére
Jah, mostanában megint rámjött a DoDs-ozhatnék, és meg is lepődtem, hogy 26-os teli szerverekbe botlok jó pingel, ráadásul "tiszta" szerverek, amik nincsenek agyonszórva minden kaksi gagyi mappal, meg hangokkal.. Az ilyeneket szeretem.
Egyébként máshol is előfordult már ez a jelenség, és a netlimiter a hl.exe-t hozta ki ludasnak. Mintha valamit veszettül fel akarna tölteni, és miután korlátoztam a feltöltés, visszament a pingem 20-30 körülire.. Igaz ritkán fordul elő, hogy valamelyiken csak úgy exponenciálisan elkezd nőni a pingem, de elég zavaró. Lehet hogy másnapra megjavul a dolog magától, de még nem próbáltam soha később ismét azt a szervert.. De mint korábban említettem, nagyon random hogy mikor jön elő ez a hüleség.. tf2-n, css-n, dods-on is már tapasztaltam.egyszer egyszer.. Meg tegnap imét cs közben.. Más szerveren meg jó. De előfordult, hogy 3. szerónál nem buzgálkodott a ping.. Szóval érdekes.
Egy másik problematikám meg hogy a bal felső részen ugye elvileg kéne valami "radar"nak lennie, vagy mapnak.. Nekem nincs, vagy csak néha van. Tegnapi meccselésem közbe mondták, hogy nemigaz, hogy nem nézem a radart.. Namondom nekem nincs, mert azthittem hogy senkinek nincs, és ezt a szerón lövik ki vagy be.. Majd felvilágosítottak, hogy a config cfg-vel kellene valamit alkotnom (valami német csávó okoskodta ki), de szerintem más lehet a gond..
-
dilipok
veterán
válasz
illusiON #2945 üzenetére
abban igazad vagy hogy 100 az kell a tényleg folyamatos játékhoz, DE ha a monitor 100 herzen frissít, akkor ha ennél több fpsed van, akkor vhol el fognak veszni képek... ezt pedig úgy látod hogy ha gyorsan fordulsz, akkor a képernyő felénél olyan csíkot fogsz látni mintha nem ugyanaz lenne a kép alsó meg felső fele, és középen kicsit mintha rosszul lenne összeíllesztve. Ez pedig nagyon fárasztja a szemet, vagyis jobban modnva az agyat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged