- Google Chromecast topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóhifi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
Neil Watts #3111 üzenetére
X1700-as ATi ????
Lehet én vagyok fáradt most, de nem emlékszek, hogy ilyen seria-t gyárott volna az ATi .." AMD Athlon 64 X2 procin "
Ha ez valami 3800+ körüli akkor cseréld is le, minimum, egy 5200+ -ra !
(az még egész olcsó) -
satomee
senior tag
válasz
14perc...?!Ne már...Ezzel tuti csúcsot döntesz...De miért nem rakod újra??
-
illusiON
őstag
válasz
miféle XP-d van? xD
3gigát látja havernak is tisztán és SATAval sincs semmi gond tudtommal nálam is müxik rendesen, szerintem rakd újra vagy tudomisén ilyet még életemben nem hallottam amit most irtál
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest