Új hozzászólás Aktív témák

• rrbmirgamid

tag

Sziasztok!

Segítségért fordulok hozzátok.
    Nem régen vásároltam meg a CS Source-t. Teljesen új vagyok benne, korábban nem játszottam sem ezzel, sem a korábbi verzióival (1.6, stb.), így nincs túl nagy tapasztalatom benne semmilyen területen.

A problémám a következő lenne: a játék közben időnként (bár pontosan nem mértem, de) kb. 2-3 percenként "megfagy" a játék néhány másodpercre (hang is, kép is). Előtte, utána normálisan megy, nincs vele gond, de nagyjából szabályos időközönként történik ez a "fagyás". Aztán tovább megy, mintha mi sem történt volna. Persze, mondanom sem kell, hogy elég kellemetlen tud lenni, ha ez épp akkor történik, amikor vadul lövöldözünk egymásra az ellenféllel. Mire visszakapom a képet/hangot, természetesen már "ledaráltak". Ebből is következtetek arra, hogy a másik oldalon ebből nem sok mindent vesznek észre, csak max. azt, hogy megálltam. Bár pontosan nem tudom, mert sosem kérdeztem rá, hogy mit lát ilyenkor a másik fél. De mivel panaszkodni sem panaszkodtak rá, hogy gond lenne nálam, így gondolom, csak azt látják, hogy megálltam egy rövid időre.

Háttérinfó: a gépem már nem egy mai darab. Egy Athlon64 3000+ (s754). Mellette egy Geforce GT240. A proci valóban nem egy izmos, de a videokártyának bőven jónak kell lenni.

Segítsetek kérlek, hogy merre lehetne elindulni!

Új hozzászólás Aktív témák