- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Angel1981 #1399 üzenetére
"képes-e VGA nélkül bebootolni, de nem"
Ezt értettem félre.Ha probléma van egy számítógéppel, akkor mindenre kell gyanakodni, mert a számítástechnikai fejlettség együtt jár a borzasztó bonyolultsággal és a különösebbnél különösebb problémákkal, ahol nehéz megmondani, hogy mi az okozó. Tehát először fel kell mérni szinte minden nagyobb komponenst, és aztán vagy le lehet vonni a következtetést vagy tovább kell menni...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Angel1981 #1396 üzenetére
Szia!
Ha nem lenne elég kraft a VGA-nak, akkor azt kiírná pirossal. Ha nem raksz a lapba VGA-t, és nincs IGP, akkor ne is várd, hogy elinduljon a gép...
Nekem ez processzor instabilitásnak tűnik, de lehet akár alaplap is...
Amúgy mi köze a Corsair-es topicnak az SS táphoz? Van SS és "Valami baja van a tápomnak?" topic is.(#1397) MaTpr0F: Szia!
Bőven elvinné. HD5970 fogyasztása maximum 290W körül alakul: [link]
-
MaTpr0F
senior tag
Üdv!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy 650TX tápom szerintetek elvinne egy 5970-es ATi-t? Néztem ilyen fogyasztás-fesz kalkulátorokat, de nem vagyok biztos benne.
Válaszotok előre is köszönöm!
-
Angel1981
veterán
Sziasztok!
Félig off, de leírnám, mert Adam14 eléggé vágja a témát.
Tavaly júniusban állítottam össze a mostani konfigomat, egy Corsair HX450-es táppal.
Minden ok volt, azonban az ember telhetetlen, ugyebár...
Májusban hozattam USA-ból egy SS Gold 750-es tápot és kicseréltem a gépben.
Elsőre minden a legnagyobb rendben volt, de kb. 1 hét múlva az történt, hogy bekapcsolásnál a VGA kari ventije nem pörgött fel, és képet sem adott a gép (mintha nem kapott volna áramot a VGA) - vinyók, optikai meghajtók, házventik felpörögtek rendesen. Reset sem oldotta meg, csak a kikapcsolás, másodjára rendben volt - betudtam egy rendkívüli esetnek.
Kb. 1 hét múlva megint ugyanúgy jelentkezett, mi több, sajna heti rendszerességé vállt - ezzel párhozamosan többször előfordult ami korábban sose, bootolásnál megfagyott (képet adott ilyenkor.)
Egyre gyakrabban csinálja, most már heti 2-3 az "adag". Nemrég megnéztem, hogy amennyiben előfordul, képes-e VGA nélkül bebootolni, de nem, csak folyamatosan ég a HDD aktivitás LED. Szétszedtem, majd újradugtam az összes kábelt, kipucoltam a gépet (egyébként szinte semmi por nem volt benne), VGA, memória is kiszed, pucol.
Továbbra is fennáll a hiba, sőt, már egyszer kék halált is produkált bootolásnál.
Én személy szerint alaplapra gyanakodnék elsősorban, de mivel pont tápcsere óta csinálja, sajnos ott motoszkál a fejemben, hogy esetleg nem az-e a hibás.....
Ja, igen! Viszont ha már egyszer felállt a rendszer, hibátlanul megy, akár napokon át is.
Bocsi a nyavajgásért, tudom, hogy félig off, de megköszönném a segítséget, ötleteket! -
-
14adam
addikt
Mint ahogy a kép is mutatja 20%-osan lekell terhelni. Az elején valószínüleg csak azért indul be mert így tervezték vagy akkor a gép 100%-on megy pár mp erejéig.
Nyomj rá egy proci és egy vga terhelő programot,egyből elindul a venti ha sikerül leterhelni több mint 20%-osan (furmark+prime)
De nagyon felesleges volt venned ilyen tápot ha még 20%-osan sincs leterhelve mert ilyenkor a hatásfoka rossz. Egy Seasonic 400 gold-ot kellet volna venni ami passzív (nincs benne ventilátor) és nagyon nagy a hatásfoka. Azt valószínüleg jobban leterheled mint ezt a 850-es bikát
Milyen géped van amúgy? -
Ybron
senior tag
Hello,
[link]
Kérdésem ebből adódik, mivel van is egy AX850-em és beüzemelés után mikor indítottam csak felpörgött a ventilátor aztán semmi, simán megy a gép, csak érdekesnek találom hogy nagyobb terhelés hatására indul csak be a ventilátor, persze ha tényleg így van.
Tehát akkor ez normális hogy nem pörög a ventilátor(csak ha terhelem és jobban felmelegszik) ? -
Dyno
veterán
Tudom késői válasz de sebaj, látom elég hihetetlen hogy a corsair ennyire pofátlan lenne.
Elég csak erre a képre ránézni hogy a:
300-330
350-380
400-430 még a nyákon ugyan azt kapják.Itt érdemes emgnézni mennyire megeggyeznek az S12II 380W meg az SS350ET tápok.
Ebben a tesztben megtalálhatod a CX400-t VX450-t, SS400ET-t, meg a 330-as Retail S12II, ami igazából SS300ET
Itt van teszt az S12II 380-asról ami emgeggyezik SS350ET-vel(sajnos ne találok tesztet a 350ET-ről, de azt hiszem már van összehasonlítási alapod). -
kmisi99
addikt
Üdv! Haveromnak van egy új corsair tápja és cicergő hangot ad ki! Mit lehet tenni hogy ez megszűnjön?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
aimettirlz #1386 üzenetére
A VX550 pl GTX460 SLI-re bőven elég, mert 12V-on 492W-ot tud leadni, és azt simán, mert minőségi CWT bél van benne. Azért jó a moduláris, mert nincs felesleges kábeldzsungel a házban.
-
aimettirlz
tag
Hát úgymond szükségem nincs a modularitásra ez amolyan luxus lehet sztem, mert úgyis egyszer lesz bekötve kábé, az erejére esetleg slinél lenne érdekes gondolkozni de egyelőre az sem lesz, de akár a vx550 is elbírhat szerintem két középkategóriás kártyát (60K), a minőséget szívesen megfizetem a halksággal együtt... de sajnos az ára miatt úgy néz ki mégis csak vx550 felé dől a mérleg.. a modularitást egyébként arra találták ki hogy ne legyen felesleges ág a házban?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
aimettirlz #1384 üzenetére
A ventilátor repedt benne, de kicserélték más szériára, fajtára.
Ha szükséged van a modularitásra és az erejére, akkor megéri, mert a bele minőségibb, magasabb a hatásfoka és halkabb is nagyobb terhelésnél. -
vzsryl
nagyúr
válasz
aimettirlz #1381 üzenetére
Már legalább 2 éve orvosolták.
-
aimettirlz
tag
válasz
faranus #1294 üzenetére
Üdv te az AMP! változatot várod Zotacból?
HDD tudtommal 8-10Wot eszik...
"Kb. 3 hónap múlva egy újabb táppal lepett meg minket a Corsair. Ez a VX450 volt, melyet nem egy tesztben dicsértek Single Rail volta és hangtalan működése miatt. Akárcsak a HX-ek, a kisebbik VX is Seasonic elektronikára épül. Egészen pontosan Seasonic S12 II-re. Létezik még egy VX, a VX550, mely nem aratott osztatlan sikert. Ezt a Chanell Well belsőnek köszönheti, lévén, hogy legyártottak belőle egy hibás szériát, mely rendkívül hangos. Így a VX550-nel nem árt vigyázni."
ezt a problémát remélem már orvosolták mert én is ilyet szeretnék venni
-
Findzs
addikt
nem tudom írta -e már valaki:
corsair cx400w komolyabb terhelés alatt nem megy az olcsó szünetmentesekkel (qcm600w)
(ami nem meglepő az aktív pfc miatt)
kisebb terhelést jelentő alkalmazásokkal net, zene, stb. nincsen gond a párosítássalesetleg aki ilyen párósításban gondolkodna annak ez hasznos lehet
-
MMIX
addikt
Ha minden igaz a CX430-ban CWT DSA bél van. Teszt nincs az új CX-ről még. Az OCZ StealthXStream 400W-ban szintén CWT DSA bél van. A Hardwaresecrets-en azt irják: "OCZ StealthXStream 400W is probably the best entry-level power supply we reviewed to date." Szerintem a CWT DSA van olyan jó mint a CX 400W Seasonic bele. A CX430 sajnos 2A-rel gyengébb a 12V-os ágán és van rá esély, hogy nem 3év a garancia, hanem csak 2év.
Tegnap este óta van kint a CX430 a többi tápegység között a Corsair oldalán. -
Full laikusnak: most akkor a CX400 seasonic bele jobb mint a 430 CWT bele? (minőség, megbízhatóság.. stb..)
Ringman
Nem tartom valószínűleg. Pláne,hogy gondolom új korában nem csinálta. Nem kapott be valamit esetleg a venti?
Nekem nem morog.. igaz, alsó tápos a ház..
Full csendben teszi a dolgát. a winyókat jobban hallom elölről, mint őt.. -
Ringman
félisten
Hello!
Ide is beírom, hátha...
Az normális, ha a cx400-as táp (1,5 hónapos) "morgó" vagy darálószerű hangot ad ki bár halkan, de nem szélzúgásszerűen, és az alábbi hangforrásoknál hangosabban:
- CM hyper 212+ processzorventi - 120mm-es - 40%-on járatva - 900rpm
- CM elite 335-ös ház 120 mm-es házventi - 40%-on járatva - 400rpmA gép: amd phenom II 945+hd4200 IGP (msi gm-e65 alaplap)+1 db winchester, tehát terhelésnél is 150W alatt kell lennie a fogyasztásnak.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
MMIX
addikt
A CX430 van a külföldi webes boltokban és GS600-is, meg CWT-re váltott TX650 is. Itt mikor lesz nem tudom.(gondolom majd ha a raktárból elfogy a CX400, átlag vásárló a 430-ast venné, mert nagyobb szám van rá írva, az áruk meg tök egyforma.) A corsair GS bele CWT PSHII 80+ verzió. Corsair nem kért sajnos a 80+ bronzos verzióból(vagy csak a kék LED-ek miatt lett sima 80+). Az adatbázis tetején vannak a márkák, keres jó minőségű képeket és hasonlítsd össze. A CX 400-nak már vége van, újat már nem sokáig találni, vagy ha lesz még itt-ott az ára nem lesz kedvező, használtként meg elég annyit tudni, hogy Seasonic.
-
vzsryl
nagyúr
A Sesaonic oldalát néztem, és ott csak a Bronze-osok voltak, ezért nem láttam sima 80+-os S12II-t. Ha 380-as S12II, akkor 12V-on ugyanazt tudja, mint az SS-350ET, tehát 324W-ot, csak kettébontva. Amúgy az is fura, hogy az SS-xxxET széria szintén csak 80+ Bronze-okból áll a táblázat szerint, viszont elvileg azokból is volt sima 80+-os. Na most jó kérdés mi a helyzet. Nem tudod valamelyik tesztből pontosan kideríteni, hogy melyik bél van a CX400-ban? Konkrét típusra gondolok. Esetleg ha tudnál mutatni összehasonlító képeket, mint anno a Chieftec CTG-400-80P és Silverstone SST-ST40F-ES-ről, az is jó lenne.
Szerk.: Egyébként Dyno véleményére alapoztam, hogy 350-es bél van benne.
A CX430-ról tudok, de vajon mikor forgalmazzák nálunk? Esetleg még a GS-ről nincs információd? -
MMIX
addikt
Seasonic adatbázis az S12II sima 80+ és már nem gyártják, van helyette S12II bronz, ez viszont drágább bél és nincs rajta haszon, ha ezt használnák a Corsairmál. Jön helyette a Corsairnál a 430CX olcsóbb CWT béllel. Az meg hogy A CX 400W-nak 350W-os bele van, azt meg nem tudom, hogy honnan jön és igaz-e. Miért nem mondjuk 380-as az eredeti Seasonic bél.
-
ló úr
őstag
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogy a Corsair CX 400 as táp az milyen belsőt kapott?? És,h elég lenne e egy 4 magos AMD confighoz,erős procival,és 5850 es ATI VGA val,meg a szokásos összetevőkkel??
-
sestertius
őstag
Igen, talán a modulárisnál valóban könnyebb.. nem is tudom, nem nagyon rémlik, pedig volt már a HX520-asom is...
A TX-nél jobban tudom rendezni a kábelt - akármilyen hihetetlen is... -, és igazán csak a sata kábelekkkel van gond, a molexet kialakításából adódóan könnyen lehet fordítani. -
vzsryl
nagyúr
válasz
sestertius #1362 üzenetére
Üdv!
Az AX-ben minden kábel moduláris, tehát elvileg könnyű alakítgatni a dolgokat.
-
sestertius
őstag
Na azért nem vészes, megoldható egy kis csavarással, csak kicsit bosszantó..
-
sestertius
őstag
Üdv!
Érdekelne egy dolog az AX szériával kapcsolatban, hátha tud itt valaki egy kis infót...
Annyi a gondom a jelenlegi Corsair TX750-el - a semmin kívül..-, hogy az egész "felső tápos" házba van tervezve. Mindegyik Corsair táp ilyen, vagy az új szériánál található már változás?
Mit is értek ez alatt?
Nekem a HAF 922-ben alul dolgozik ugye, és a vezetékeken a táp csatik úgy vannak kialakítva, hogy annak használhatósága felülről lefelé van tervezve. Gondolok itt úgy a sata, mint a molex csatikra. Forgatnom kell és nyúznom-tekergetnem össze-vissza, hogy tudjam csatlakoztatni a meghajtókhoz. Létezik megoldás erre a gebaszra vagy vegyek HAF 932-es házat, és tegyem fel a tápot?Vagy valami jobb ötlet...?
-
14adam
addikt
válasz
spgabor #1359 üzenetére
Hello. Régen nemhiszem,hogy a táp ventilátor sebességét írta volna ki,mert nem olyan venti van benne aminek a fordulatszám visszajelzőjét rálehetne dugni a lapra.
Nekem is a lapon van egy olyan csati ahova ha bedugok egy ventilátort akkor az everestbe azt mutatja,hogy az a táp venti. Semmi köze nem volt hozzá de mégis azt írta ki.
-
spgabor
aktív tag
Helló!
Van egy VX450-em, meg egy Gigabyte GA-MA790X-DS4 alaplapom. De délután szétszedtem a gépem, és a tápot a háztól külön helyeztem el, a helyére meg egy régi tápból rendszerhűtőt kreáltam, mert nagyon szar a házam szellőzése, és a táp valamikor alapjáraton is szinte izzadt. Nem akartam, hogy idő előtt kimúljon, és ez a belső hőmérsékleteknek is jót tett.
Szóval az a kérdésem, hogy most eddig az Everest mindig kiírta a táp fordulatszámát is a többi ventilátor között, de most valamiért ezt nem teszi meg. Pedig minden csatit visszadugtam az alaplapra. Az újonnan beszerelt "házszellőztető" egység meg a hagyományos tápcsatiról kapja a 12 voltot. Miért lehet az, hogy nem jelzi ki a táp fordulatszámát? Pedig most tök kíváncsi lennék rá, hogy szobahőmérsékletű levegőt kap.
Valakinek valami ötlete?Köszi!
Üdv:
spgabor -
vzsryl
nagyúr
válasz
krisztiánzen #1356 üzenetére
Szia!
Mivel újonnan 13k, ezért szvsz. 10k reális érte használtan.
Igen, bőven elég az említett konfighoz, még tuningolhatsz is feszemeléssel. -
krisztiánzen
csendes tag
sziasztok
egy cx400-ért használtan több év garival mennyit lehed adni?
valamint elég a következő konfighoz:
athlonII x4 635
2x2 ddr3
hd4850
wd 500gb
22" tft
pls help & sry ha off -
CyDoN
senior tag
megérkezett szép országunkba:
AX széria -
MMIX
addikt
Corsair AX 850 teszt HardwareHeaven
más:
Corsair TX 650 CMPSU-650TX-C CWT
Corsair TX 650 CMPSU-650TX Seasonic -
Benhill
senior tag
hat megallt a gepem, kapcsolom be, meg se nyikkan. kiveszem a lapot ratolom a tapot, vga es vinyok nelkul es ekkor durrant el...eloszor azt hittem, hogy a tap szallt el, de kiderult hogy a lap. Tap lead mindent az tuti, mit tudnek esetleg vele csinalni, h biztosra tudjam hogy jo-e?
marmint hogy ertve regi? tobb mint 1 eves...p45 ds3l volt. garban van es rossz, de azt nem tudom, hogy a tap miatt vagy csak ugy...
-
Benhill
senior tag
Ha egy tap jo, akkor minden resze jo? tulfeszvedo, stb...
Csak a hx520am ratettem egy alaplapra es az alaplapon szetdurrant par chip. (azt nem tudom, hogy a tap tette-e tonkre, vagy mar elotte tonkrement, mert elotte sem indult a gep.)
Tapra ra lett merve, mindent lead megfeleloen.Mindenesetre imadkoznom kell, hogy ha lesz az uj alaplapom, nehogy kinyirja a tap.
-
Casterke
tag
Szerintetek ez [link] elbírja a Corsair hx850w-t?
koszi -
MMIX
addikt
Corsair AX 850W belülről. Teljes teszt 2-3 nap múlva itt: TheLab.gr. Valószínűleg a többi tesztelő oldal is akkor teszi közzé a saját tesztjét.
-
baluka26
veterán
Sziasztok!
Corsair VX450-em tápom van.
Az a kérdésem lenne, h az Everest miért írja azt hogy a +12V helyett csak ~8V-om van?:S
http://kepfeltoltes.hu/100815/12v_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
albert8
veterán
Üdv valaki meg tudná mondani hogy egy 460 gtx slit
melyik corsair vinné el?
hx650?
hx750?
vagy nagyobb kell?
vagy kissebb is elviszi? -
Enclave
aktív tag
Helló!
Aki esetleg nagyon jártas Corsair tápok területén/ügyében stb. tőlük kérdezném,h. vajon mikor lehet AX750-et nálunk kapni?
AX850-et pár napja lehet nálunk kapni és nem igazán értem,h. miért csak ezt a típust.
Ez valami marketingfogás lenne,h. akinek szüksége lenne gyengébb változatra (750w-os bőven elég lenne nekem) az is a drágább és nagyobb teljesítményűt vegye?
Pedig külföldi árlistákon, (brit,amerikai,német) már láttam AX750-et is árulni...
Köszönöm!
-
Mi mezei userek azért örülünk neki.. mostmár legalább van egy ilyen frankó kis táblázatom.
Bár nekem ha meg nem pusztul, egy darabig bőven jó a "kis" CX400-am.(codegány, CM után...)
Köszi nektek! -
MMIX
addikt
-
14adam
addikt
CX400: seasonic, nem moduláris
(1x30A)
80plus
HX450: seasonic, moduláris
(1x33A)
80plus bronze
VX450: seasonic, nem moduláris
(1x33A)
80plus
VX550: cwt, nem moduláris
(1x41A)
80plus
HX520: seasonic, moduláris
(3x18A=480w)
80plus
HX620: seasonic, moduláris
(3x18A=600w)
80plus
HX650: seasonic moduláris
(1x52A)
80plus bronze
TX650: seasonic, nem moduláris
(1x52A)
80plus
TX750: cwt, nem moduláris
(1x60A)
80plus bronze
HX750: cwt, moduláris
(1x62A)
80plus silver
AX750: seasonic,moduláris
(1x62A)
80plus gold
HX850: cwt, moduláris
(1x70A)
80plus silver
AX850: seasonic,moduláris
(1x70A)
80plus gold
TX950: cwt,nem moduláris
(1x78A)
80plus bronze
HX1000: cwt, moduláris
(2x40A)
80plus
AX1200: flextronics,moduláris
(1x100A)
80plus gold
Gs tápokat még nem csináltam meg mert eddig nincs sok infó róluk
Hu de hosszú lett,de ha meg kicsi lett volna úgy meg nem lehetett volna átlátni
-
whabaky
tag
válasz
kanál01 #1332 üzenetére
Köszönöm a tippet, de a hatásfok nem igazán lenne most még jó. Lehet, hogy 1-másfél év múlva fejlesztek és új kell, de addig viszont nagy lenne és az sem túl jó
Viszont köszönöm még egyszer a tippet/ajánlatot, de már megtaláltam a kicsikét és elvileg holnap már itt is van(hála w.daywalker kollégának
)
-
kanál01
tag
válasz
whabaky #1331 üzenetére
a kérdés az, hogy mennyi időre akarsz tápot venni, akarsz fejleszteni-e pl? ,én most árulom a TX 650W 21.000-ért 4 év garanciával, nincs még 1 éves, és az pl egy jó darabig elég lenne, főleg 4 év garival....
szerintem mindig a nagyobbat vedd meg, főleg ha nagyobb vid. kártyát vagy több vinyót tennél még a gépedbe később
-
whabaky
tag
Sziasztok srácok!
Óriási galibában vagyok. 2 hete nézegetem a Corsair tápokat, és mgé nem tudtam választani, mert ha gyártanák akkor 520-ast vennék, de mivel már nincs így csak a vacillálás marad
ű
Kérlek segítsetek és ajánljatok nekem egy olyan tápot, amelyik hatásfokban és nem agyonhajtva jó lenne az alábbi géphez:
Proci: Intel i5-650 (3,2GHz)
Alaplap: Asus Maximus Formula III
Memó: 2x2GB 1600MHz (Hynix)
Videókari: HD5750
2 wincsi (320GB-os mindkettő)
2 DVD író
Raidmax Smilodon ház (tele leddel, 2db 8cm-es és 2db 12cm-es venti)Személy szerint én az 550-es VX-et néztem ki, de nem sok jót olvastam róla
Viszont a 450-est keveslem, a 620-ast pedig sokallom, a 2 között pedig ez a kis árva leleddzik.
(Esetleg hasonlóan jó minőségű tápot is várok ajánlásként. Feltétel: sok gari, ne legyen drágább 30k-nál, illetve fekete legyen és lehetőleg moduláris) Tudom, hogy eléggé bugyután hangzanak amiket írtam, de ez a levél már végső elkeseredésemnek gyümölcseKöszönöettel
whabaky -
MMIX
addikt
A Corsair AX 850W magyar árlistákon 51 ezer Ft. Newegg képek Felülnézetből látszik a Seasonic minőség ellenőrző matrica a kondenzátoron. Szilárd elektrolit kondenzátorok is látszanak.
-
kanál01
tag
sziasztok, 2 hete Corsair TX 850et vettem vadi újan , Corsair Tx 650en helyett (most árulom itt a kisebbiket, tökéletes állapotban van!!)
amikor kicseréltem, elvileg minden tápkábelt jó helyen dugtan össze, deelég sok venti megy a gépembe, és lehet 2szer rosszul kötöttembe a ventikre a tápcsatlakozót, és 2ex le is nyomta a biztosítékot. utána el se indult, ventik mentek bekapcsoláskor, de más nem...
számtech boltba elvittem, a 4ből 1ik ramom elsült, az már kicseréltem, és ott még 1x bekötöttek rajta mindent jól,,, azóta megy is minden..
de hátul a I/O kapcsolóval nem tudom leállítani, ha ki ha be van kapcsolva, akkor is megy
a tápban is tönkre mehetett valami?
-
14adam
addikt
Érdekes,nagyon nagy kölcségcsökkentés lesz. De ami a fura,hogy az oldalukon még hír sincs róla ott meg már árulják. Cwt belet beszélik külföldön is. De inkább a vx/hx 450 helyére jöhetne valami mert baromi drágák és a hx-et nem is kapni már,minden bizonyára ezt is cserélni fogják,remélem,mert az nem állapot,hogy egy vx 450-ért elkérnek 20k-t és annyiért enermaxot is lehet venni.
Nagyon kis gyérre sikerült az a cx 430,csak 336w-re képes...Hatásfoka is elég gyér lett ahoz képest,hogy egy új tápról beszélünk,azért ennyire talán mégse kellene csökkenteni a kölcséget. Azt is beszélték,hogy ugye lejárt a seasonical a szerződés és ezért nem szálítanak már cx 400-at,valószínű,hogy ez áll a hx 450-nél is fent
Corsair garanciáról !!!
-
MMIX
addikt
Corsair CX 430W 12V 28A 336W Gyengébb egy kicsivel mint a CX 400W 12V 30A 360W. Esélyes a CWT belső és a CX 400W kivonása (CX 430 gyengébb mint a CX 400). Jön még a CX 500W és CX 600W.
-
faranus
aktív tag
sziasztok szerintetek egy CORSAIR CX400W elbirná ezt:
proci: AMD Phenom II 965 3.40Ghz AM3 BOX Black Edition (elég nagy tuningal)
alaplap:GIGABYTE GA-MA790GPT-UD3H
VGA: sapphire HD 5850 toxic (de lehet hogy a régi kártyáim (2db sapphire HD 4850)
RAM: 2db CORSAIR TwinX 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT
HDD: nem hiszem hogy ez sokat számítana de 1db 500G
venti: 3db 12cm ventilátor
proci hűtő: sajnos nem tudom a fajtáját (sry)elbírná a táp vagy esetleg jobb választás lenne egy VX450W vagy VX550W (CORSAIR)??
-
CyDoN
senior tag
Üdv,
Ha esetleg valakinek jó áron kellene Corsair táp akkor írjon, mert tudok szerezni jóárasítva /azt hiszem/, garanciával mindennel!!!! -
Benhill
senior tag
Van egy corsair hx520 tapom, ami egyszer csak megallt.
12V, 5V, es 3V-on is 0. Aramot azt kap, de ezen kivul semmit nem ad le.
Szaki meg nem latta, azt kerdezem mi lett vele es valaki tudja h kb mennyibe fajhat a javitasa? -
14adam
addikt
válasz
Elite Master #1309 üzenetére
Az energia takarékos funkciókat kapcsold ki a biosba. De lehet,hogy a gyenge minőségű vrm-ektől van vagy csak a tekercsen a lakkréteg sérült rajta
#1310) AndrewTdi: nemértem,hogy mit nemértesz. Ott a 24pin-es és még van mellete 2x8pin a procinak külön. A legtöbb lap csak 1db 8pin-est használ. De tényleg nemértem,hogy most mi lenne it a kérdés
mert a 2x8-ast nemtudod a 24pin-es helyére bedugni. Mindegyiknek megvan a külön csatija a lapon
-
Elite Master
tag
Sziasztok. Van egy Corsair HX1000 moduláris tápom.
Használom a gépet és a tápbó mintha valami rezzenesés hallatszana (zizeg) Mi lehet a gond? -
CyDoN
senior tag
Eztett figyeltétek már:
-
Puma K
nagyúr
Jelenleg csak szemezgetek velük, de lehet hogy GTX 460 768Mb lesz belőle mert arra lesz keret és még kevesebbet is fogyaszt... (DX 11 nem érdekel mert egy retek fos) Szívem szerint én is GTX 285-öt vennék, de alig van használtan garanciális, de annál több GTX 280 van amik szintén még garanciálisak.
Szívem szerint 15k-ért akarnám elpasszolni : \ -
Puma K
nagyúr
Hali!
Szerintetek egy VX450-nel bevállaljak esetleg majd egy GTX 280 / GTX 285-öt?
A procimat max 3Ghz@1.21v-on járatom ha olyan játékkal játszok ami megkívánja a pluszt.A tápomat nem tudom mennyiért lenne érdemes eladni. Másfél éve meg van természetesen még garanciális, agyon hajtva nem volt (mostani konfig a legerősebb eddig) és takarítom rendszeresen. Szerintetek itt aprón mennyiért menne el?
-
knorbert1992
tag
válasz
knorbert1992 #1299 üzenetére
Mert ha bővítené a gépét idővel .......
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest