- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
Hellboy2387 #2299 üzenetére
Ezt érdeklődd meg, mert én már jártam érdekesen, mikor Hong Kong-ból rendeltem hűtőt (mondjuk ez nem EU)
Fizettem: +szállítási költséget +vámot +áfát az eleve adózott számlára! -
-
-
didyman
őstag
A kábelek harisnyán áttetsző színe házon belül tényleg lényeges kérdés lehet, meg dizájnházikóban sem tudom elképzelni, hogy 30 centi feletti távolságról nézve zavaró tud lenni, de ízlésről természetesen nem vitázunk, az egyéni és jogos bárki esetében. Hasonlóan értetlenül szemlélem a piros kábelszettet, a röpke 10-12 ropi közötti árával, elképesztő, hogy milyen hozzáadott érték teheti ki pár méter kábel, piros harisnya és molex csatlakozó ekkora felárát.
-
krx21
nagyúr
Rendben van... De kár, hogy a harisnya alatt az erek szigetelése nem fekete... Ez különösen akkor nem túl ízléses, mikor a harisnya alól kilóg és a szivárvány minden színében rikít egy amúgy fekete kábeles gépben...
Hellboy2387: Itt néznék körbe!
-
Hello. Az lenne a kérdésem h ilyet csak a corsair-tól lehet rendelni vagy lehetne valahonnan venni? Itt akár magyarországon valahol? köszi.
-
MMIX
addikt
A moduláris Corsair CX430-ról képek. (CX430M)
Ugyan az, mint a CX430 80+Bronz.
Panasonic főkondenzátor. -
arn
félisten
Az elofordulhat, hogy a fenti hiba miatt csikozott neha a monitor? Legalabbis miota kicsereltem a tapot, nem csinalna.
-
arn
félisten
hu de regen foglalkoztam en ilyen tap buzeralassal... rakotottem a cx400at. vagyis eloszor csak kotottem volna, mert mar a fene se emlekezett, hogy a kisebb tapokon nem default a 2x4es pcie. szerencsere adtak a kartyahoz molexes atalakitot. a mostani masina nem egy zabagep (i7 2600 + gf560ti tuning nelkul), de azert egy 6 szalas prime meg egy furmark megcibalta rendesen a 12vot rajta. a 650txen ilyen 1-2 szazadot ingazott terhelesre, ez meg dobott 3 tizedet. a venti el is kezdett tekerni, messze a leghangosabb volt az egesz gepben.
igaz legalabb nincs egett szaga, de azt hittem hogy egy 400as (jominosegu) tap konnyedebben kezeli a mai konfigokat. ez mennyire altalanos? ha terheles alatt is csendes tap kell, akkor tovabbra is tolni kell ala a teljesitmenyt, vagy vmi gold/platinum minositesu tap nem hangosodik ennyire (400-450w koruli)? a 650tx bronze, ez meg szerintem kb pleh lehet max (htpcben jo volt).
-
-
arn
félisten
kuldott mar ki vki gariztatni tapot a corsairhez? kaptam egy szamot, hollandiaba kellene eljuttatni...
csak azert erdeklodnek, mert ahogy elnezem 6-9e huf siman van a szallitas. komolyan mintha feketelyukban elnenk - ide lehet olcson szallitatni, kifele, meg 2-3x aron.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mr_ricsi
veterán
"a ceg, akitol vettem (irokez), mar regota nem foglalkozik hwekkel, de ugyanakkor ot ev gart vallaltak ra."
Ha nem kaptál olyan garipapírt, amelyen a szervizek fel vannak tüntetve, akkor az eladót hívd fel, és tőlük kérdezd meg, hol találsz szervizt. (És ne hagyd magad lerázni, mert továbbra is kötelesek teljesíteni az akkori vállalásaikat.) -
krx21
nagyúr
Nekem 3Dmark alatt nyöszörgő hangot ad ki a gép... Sokan mondták, hogy az üzemszerű is lehet...
Vagy a táp, vagy a Vga csinálhatja és hogy ne foglalkozzak vele.. -
arn
félisten
válasz
didyman #2273 üzenetére
gondoltam, hogy belenezek - bar csak a szag meg az egesnyomok utan tudok menni, mert amugy nem ertek hozza - de meg aprilisig garos, teljesen szuzi db. mennyire biztonsagos igy hasznalni? 95%ban net, csak az nyugtalanit, hogy en kulfoldon dolgozom tobbnyire, az asszony meg nem fog rajta semmit sem eszrevenni, max ha kigyulladt a lakas. van a htpcben egy 400cx (ha jol emlekszem), majd lehet megcserelem addig, illetve irtam a corsairnek is.
esetleg olyasmi nem fordulhat elo, hogy a kartyan is elhalt vmi, es tulterheli a tapot? furmark rendesen fut rajta (mar addig a par tiz masodpercig, amig nem kezd el dogszagot arasztani a tap). mongy ettol meg nem kellene egett szaganak lennie.
-
didyman
őstag
válasz
molni65112 #2270 üzenetére
Ha a CPU VRM és a táp üzemi frekvenciája interferenciát eredményeznek, azon nem nagyon lehet egyszerűen segíteni. Van, hogy egy ferritgyűrű megoldja, ez a legtöbb, amit tehetsz. Bár az ATX csatit nehéz átbújtatni rajta, meg kellően nagy vasmagtényezője kell legyen, hogy a fél-egy meneten is hatékony tudjon lenni.
-
didyman
őstag
Az szépen hangzik. Valamelyik tekercs lehet, terhelés alatt a repedt vasmag elkezd melegedni és égett lakk illatát árasztani. Bármely más alkatrész ilyen (égett szagig) melegedése annak halálával járna (ellenállások mondjuk egy darabig bírják). Garanciacímke van? CValahogy körbe kéne nézni benne, tekercseket elsősorban, kormos, égett dolgokat keresve (egy kis terhelés után kézrátétellel is lehet behatárolni). Elsősorban az aktív PFC és a szekunder oldali szűrések tekercseit.
-
didyman
őstag
válasz
{Zodiac} #2260 üzenetére
Ez a tévhit még mindig ennyire tartja magát? A tápra írt teljesítmény minden esetben a leadott teljesítmény. A hatásfok mondja meg, hogy ehhez mekkora felvett tartozik. Az úgynevezett tüskéket a kapacitások szolgálják ki, de ha csak TDP szerint kalkulál értéket az ember, annál sehogyan sem lehet nagyobb egy tüske sem.
-
arn
félisten
válasz
molni65112 #2270 üzenetére
Az elo szokott fordulni, de inkabb a lap/kartya tap resze szokott futyulni, foleg ha alul van meretezve.
-
molni65112
csendes tag
Nekem húzott procimnál elkezdett sípolni a tápegység, ilyen magasfrekvenciás hangon... esetleg tudna valaki egy orvoslást mondani ? most visszavettem a tuningot alapr, tehát minden a gyári órajelen ketyeg, és így most csak scroll hang van de ugyanugy sípolás.... esetleg valaki ért ezekhez ? üdv.: Molni.
-
Thewi
tag
Sziasztok!
Egy Corsair CX400 dolgozott a gépemben, de ma bekapcsoláskor leverte a biztosítékot és azóta semmi életjel.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám leellenőrizni, hogy a tápegység működőképes maradt-e?
Van ezekben valamilyen olvadó biztosíték, vagy valami hasonló védelem? -
arn
félisten
sikerult egy multimetert szereznem - prime+furmarkal egyutt csokken a fesz ket szazadot molexen merve. a videokartyat terhelve vagy a kartya, vagy a tap (vagy mindketto) magas frekvencias hangot ad, de ilyen volt korabban is emlekeim szerint.
-
arn
félisten
jah igen... most ki a disztribje ezeknek a tapoknak? a ceg, akitol vettem (irokez), mar regota nem foglalkozik hwekkel, de ugyanakkor ot ev gart vallaltak ra. ha esetleg cserelnek, a mostani tapok kozul van, ami hasonlo teljesitmenyu illetve hasonloan halk (ez utobbi a fontosabb)? elotte volt 550vxem, de az nem volt ilyen csendes, nem szeretnek egy hasonloba futni.
-
arn
félisten
van egy 650tx tapom (nem modularis, seasonic belu), ami aprilisban lesz ot eves. korabban volt rakotve mindenfele izmos cucc, az utobbi egy evben azonban total tuningmentesen megy a masina - i7 2600 + 560ti van benne. mar tervbe van veve, hogy majd egy alacsonyfogyasztasu vmire cserelem a jovoben, mert egyaltalan nem jatszom mar.
a hetvegen portalanitottam benne, es utana gondoltam raeresztek egy negyedoras primeot meg furmarkot, hogy minden ok e. minden program frankon fut, viszont ha barmifele 3ds dolgot futtatok (nem kell furmark, eleg egy lightos regi demo is) budos, egett szag jon a tapbol. ha leallitom, es kiszellozik, akkor nem budos. a procistresszeknel semmi. a multimeterembol epp kifogyott az elem, amig ment, addig jo ertekeket irt a molexen merve, az alaplap szerint is ok.
mi a fene ez? haldoklik vmi a pcie kimeneteken? fel nem tunt, mivel kb egy eve jatszottam rajta utoljara...
-
Cobra.
őstag
válasz
Dreamweaver7 #2263 üzenetére
Abból kettőt is
-
Dreamweaver7
csendes tag
{Zodiac}, monosz, Cobra:
Köszönöm a válaszokat.
Azt hiszem nézek egy kisebb fogyasztású videókártyát, mondjuk ezt az Asus Radeon HD7850-DC2-2GD5 videókártyát, ennek csak 150 watt a specifikációk szerinti maximális fogyasztása.
Ezt valószínűleg röhögve elbírja a táp. -
Cobra.
őstag
válasz
Dreamweaver7 #2259 üzenetére
Bőven elég lesz, mivel a 6950 max 160W-ot fogyaszt, tehát valahol 270W körül lesz a csúcsfogyasztásod.
-
monosz
őstag
válasz
Én úgy gondolom,hogy a HX sorozat elég jóra sikerült,és szerintem belefér a Vga.
Nagy valószinüséggel,a konfigod és a 6950-es Vga-t kifogja szolgálni. (határeset) -
{Zodiac}
senior tag
válasz
A 450-es tápod, ha nem 80+ -os, akkor az azt jelenti, hogy
legjobb esetben iskb 360-at ad le, ebbe kell beleférnie a cuccaidnak. De vedd figyelembe a tüskéket is, van amikor pár pillanatra nagyobb kraftot kér a cucc és ha azt már nem kapja meg azonnal, jönnek a hülye hibák... Amúgy meg elvileg simán beleférnél. Bár valszeg egy nem 80+-os táp is képes pár pillanatig tartani a nagyobb terhelést... de ez már rizikó. Vagy bírja, vagy nem és egy szavad sem lehet, ha nem... -
Dreamweaver7
csendes tag
Sziasztok!
A következő konfigom van, aminek része egy Corsair HX450 táp:
Táp: Corsair HX450
Alaplap: Asus P5Q-SE
Processzor: Intel Core2Duo E8400 3GHz
Memória: 4x2GB Corsair XMS2-DHX DDR2
Videókari: Asus EAH3450-HTP-512MB
Optikai meghajtó: Samsung SH-223Q
Merevlemez: Samsung HD103SJEgy teljesítménymérővel lemérve a gép alapjáraton 80 wattot fogyaszt, teljes terhelés esetén 110 wattot.
Nos kinéztem magamnak egy új videókártyát a konfigban szereplő régiség helyett, mégpedig ezt: Asus EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5.
Ennek a kártyának a fogyasztása 225 watt a honlapon szereplő specifikációk szerint. Ez matematikailag belefér a 450 wattos tápegységbe.
A kérdésem az, hogy beletehetem-e nyugodt szívvel a régi helyett e mellé a táp mellé?
Előre is köszi a válaszokat.
-
raggg
senior tag
Tekintsétek tárgytalannak, már nem tudtam módosítani, de találtam választ (ha lefelé néz a venti a házon kívüli hidegebb levegőt szívja, nem a melegebbet a ház belsejéből).
-
raggg
senior tag
Korábban hozzászóló kollégához hasonlóan CX-es Corsair tápom, illetve alsó tápos Thermaltake házam van. Írtátok, hogy lefelé kell néznie a venti szellőzőjének (tehát a ház alsó részére néz így), ezt meg tudnátok mondani miért van így? Próbáltam utánanézni a neten ilyen dolgoknak, de egyelőre, nem sikerült értelmes leírást találnom. Megmondom őszintén én elsőre úgy raktam be a tápot, hogy felfelé nézett a venti :-$
-
Cobra.
őstag
válasz
GeriCool #2255 üzenetére
Ehhez bőven elég egy Chieftec CTG400 vagy FSP Hexa 400 is. Ha extra halkat akarsz, akkor meg Be Quiet-ből egy L8 430W vagy E9 400W. Halk moduláris meg 20k fölött indul sajnos (Enermax Modu82+ 425W).
Én CX szériát most nem vennék, elég sok problémás darabról lehetett olvasni. -
GeriCool
aktív tag
Most építem a vasat: Asus P8H77-V alaplap, i3-3225 proci, 2*4 GB ram, videokártya nem lessz, SSD és egy HDD (max 2) + 1 optikai meghajtó. Ennyi. Olvastam a tápos topicban, hogy ehhez a rendszerhez elég akár a 400 w-os táp is. Megbízható, csöndes legyen. (sajna a moduláris már drága).
A cx430 v2 jó árban van. -
{Zodiac}
senior tag
válasz
GeriCool #2253 üzenetére
CX belépő szint, de pl pont a CX600 v3 az, ami tökéletesen kiszolgál egy durvább rendszert is. (pl i7 és cf vagy sli) GS ki-be kapcsolgatja a ventit, de a bele kb ugyan az. Teljesen mindegy igazából, de azért legyen 80+ valamilyen szintű minősítése. A többinél az Ampert kell megnézni, meg, hogy hány ágra van osztva a 12V és annak megfelelően, mennyire szeretnéd terhelni kell kiválasztani, milyen táp a megfelelő a számodra. (mondjuk kicsit előre gondolkodva) Ja CX-nél alapból kicsit hangosabb a venti. De nem sokkal, bőven jó.
-
GeriCool
aktív tag
Érdeklődnék, hogy mi a különbség a CX és a GS sorozat között? Nyílván az utóbbi magasabb kategóriás de a topicot olvasva néha van olyan széria amivel problémák vannak. CX450, CX600, GS600 érdekelne.
-
Zepphy
csendes tag
Hello!
Volna egy kérdésem gs600-as táppal kapcsolatban. Tegnap vettem egy coolermaster gx 550 helyett mert az tönkrement. Lényeg amire felfigyeltem, hogy miután beépítettem a gépbe furcsa hangot hallottam időről időre és kezdetben nem tudtam, hogy minek tulajdonítsam mert vga is másik került bele és kapott egy új ventit is. Végül megállapítottam, hogy a táp ventije az.
Ez a hallott hang: [link]
Akkor csinálja mikor felpörög, de azt olvastam és úgy is van, hogy akkor kapcsol csak be ha bizonyos hőmérsékletet elér. De nagyon hamar lehűl ezért csak néha-néha pörög bele a lapátba sokszor. Elég idegesítő, de a leírás szerint ez normális (már ha jól értelmezem):
A good gaming power supply must provide the cooling you need when you're pushing it hard, but it should be quiet when you're not. GS Series PSUs accomplish this through excellent efficiency — it generates less heat, so it requires less cooling — and a temperature-controlled 140mm fan that automatically adjusts its speed to meet demand. It doesn't even spin up until it's needed.
No matter what your budget, your PC's power supply shouldn't go before its time. GS Series PSUs are built with carefully selected components to deliver a temperature rating of 40° C, for years of service in punishing environments. The fan uses a double ball bearing design to help ensure that it lasts as long as the internal circuitry.
Előre köszönök szépen minden tippet, tanácsot!
-
zsole84
senior tag
Sziasztok!
VX 550-es táp ventilátorát ki lehet cserélni gányolás nélkül valamilyen halkabbra? Lehetőleg nem szeretném alaplapra csatlakoztatni az új ventit, tehát azt szeretném, hogy ugyanúgy működjön, mint eddig, kevesebb zajjal. Ha lehetséges a csere, melyik típus javasolt?
Köszi!
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a kettő közül melyik az érdemesebbik vétel? TX650M vs. TX750M
Ugyanis ellentmondásos adatokat olvasok mindkettőről. Van ahol a TX650M-et Seasonic belsővel írják, de az adatbázisban CWT belső a megjelölés. A TX750M tesztek mindegyikében CWT belsőt írnak, de az adatbázisban már Chicony-ként szerepel. Ember legyen a talpán aki eligazodik...
Végső soron a kérdésem felétek, hogy melyik Corsair tápot ajánlanátok 25-28k kategóriában? Fontos lenne hogy lehetőleg új kialakítás legyen, moduláris kábelezéssel. Szívem szerint HX-et vennék de kicsit drága és a piacon csak a régi modellek vannak jelenleg. Lehet már valahol beszerezni HX v2-es tápokat?
Kérlek ne küldjetek el az alábbi topicba, mert ott senki sem válaszol, mindenki csak lebeszél a tápvásárlásról, mondván hogy bőven elég ami van...
Most van lehetőségem lecserélni, és szeretnék egy hosszútávú megoldást (amilyen a jelenlegi is volt)...
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok. Kb egy hete vettem egy corsari cx500 v2 tápot. valaki tudna nekem egy oldalt adni ahol van rólla teszt. esetleg egy knonfigot tudna valaki irni amit még tutira elbír?
várom válaszotokat köszi
-
MMIX
addikt
Corsair AX860i 860W teszt, www.jonnyguru.com
-
krx21
nagyúr
válasz
pinnacle #2240 üzenetére
Ha tényleg olcsót akarsz, de teljesítményt, akkor SPS PRO 1500
(kínai utángyártott, de ugyan olyan akkumulátor van benne mint az APC-ben...)
Pláne ha arra a 3-10 átkapcsolásra kell évente, amikor esetleg kimarad a hálózat...
Nekem ilyen van, teljesen jó... Van APC back is 800VA-es... -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Melyik Back UPS 800VA? Amit kinéztem BE700G-GR, az is csak 700VA. Lehet, hogy mégis az lesz a legjobb, ha felújítottat veszek vagy EATON E series NV 800H-t?
-
krx21
nagyúr
válasz
pinnacle #2238 üzenetére
Felesleges... A smartok sokkal drágábbak mint a back ups olcsóbb típusok...
A smartok rátáplálást is tudnak, míg a back ups rögtön akkumulátoros módra vált ha valami nem stimmel... A nagyon érzékeny eszközökre javallott a smart...
Vegyél nyugodtan back ups-t és inkább nagyobbat belőle! (legalább 800VA ami 540wattot jelent...) -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Szünetmentes tápegységet szeretnék venni, a Corsair VX450-hez. Az APC-től ezt a választ kaptam.
" A BE700G-GR lépésenként megközelített szinuszhullámú áramot bocsát ki, ami nem alkalmas a tiszta szinuszhullámot igénylő készülékek ellátására (az úgynevezett szinuszos jelet igénylő készülékek számára). Az adott készülék nem kompatibilis az aktív PFC-s felszerelésekkel sem.
A Corsair VX-450 max. teljesítménye 450 W, viszont a többi készüléknek szükséges volna megtudni a pontos maximális összteljesítményét, hiszen ez lesz az alapja a helyes készülék kiválasztásának. Minden esetre az Smart UPS termékskálát ajánljuk az adott konfigurációhoz (alábbi link), pontosabban az SMT, vagy SMX sorozatot (az SC nem ajánlott, hiszen nem tiszta szinuszhullámú, az SUA pedig már nem gyártott), ezek azonban sokkal meghaladják a 25K forintot. "Itt viszont azt írták, hogy nem gond a kvázi szinusz.
Az lenne a kérdésem, hogy VX-450-hez, milyent használtok? Tényleg kell a szinuszos UPS, vagy felesleges?
-
krx21
nagyúr
Van itt valakinek AX1200i tápja?
-
Fisherhun
tag
Az normális ha a tx 650 80+ tápon ha beindul a venti mindenféle fütyülő hangot ad ?
amúgy teszi a dolgát de kicsit hangosan teszi
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
Malibutomi #2229 üzenetére
Ha azt feltételezzük, hogy ugyan az a mese, mint a cx600-as sorozat 1-2-3-al, akkor a következő lehet:
tx650 v1: márkás belső, bevezetésképpen
tx650 v2: nem márkás belső, mert megy a bolt
tx650 v2 80+: kicsit odafigyeltek, hogy megkapják a minősítést
tx650m: ugyan az, mint v2 80+, csak moduláris és lehet, hogy nincs még meg a 80+ minősítésajánlásom: v2 80+, mert ez tuti minősített, vagy v1, de olyat már sehol sem kapsz. sima v2 és m szerintem lutri.
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Elnézést ha rossz helyen teszem fel a kérdésem.Használtam a keresőt de nem adott ki semmit sem ezen témában.Szóval a gondom a következő lenne,régebben kinéztem az Ax650-et,de most sehol sem lehet kapni csak nagyobbat,esetleg lemaradtam valamiről vagy csak időszakos hiánycikk lenne?Elég rég nincs készleten sehol sem,mármint ahol én is megvenném nagyobb webshopokban.
Válaszaitokat köszönöm előre is!
-
Malibutomi
nagyúr
Srácok mi a különbség a TX650W v2, TX650W 80+ Bronze, és a TX650M között?
Az hogy az uccsó moduláris az okés. De belsőre, hangra, megbízhatóságra melyik ajánlottabb? -
Fisherhun
tag
Hali!
Lenne egy kérdésem corsair táppal kapcsolatban.
Nem rég vettem egy tx 650 es tápot és nem nagyon tudom működésre bírni a ventit terhelt állapotba sem .
Most láttam a dobozán hogy 35% ig meg se kéne moccannia de ha terhelem a gépet akkor már szerintem be kéne ,hogy induljon.Amit hajt :
Alaplap:Asrock 990Fx extreme 4
Memória:8Gb Kingston 1600MhzBlu hyper
Videokártya: 1db Sapphire HD 7870 oc
Merevlemez: 2db Sata 2 HDD Winchster 1db 250 ,1db 500
SSD 120GB ocz Sata3
1db dvd meghajtó
3db 12cm házventilátorA tápegység gyengén langyosodik ha terhelve van.
Mi a véleményetek gariztassam vagy ez így teljesen normális??Válaszotokat előre is köszönöm.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sestertius #2222 üzenetére
Szoftveres mérés nem mérés. Rá kell mérni multiméterrel arra a pontra, hogy el tudd róla dönteni mi a helyzet.
TXT: Tápos topicban kérdezz rá, itt csak Corsair-t tudnék mondani. AX1200
-
sestertius
őstag
Üdv!
Az alaplapom BIOS-ában a monitorozott fesz. értékeknél látható, hogy az utolsó NF200 voltage pirosban van és nullát mutat. Lehet ez táphiba? Problémák is vannak a lappal, és nem tudom, ebből adódik-e. Egy másik - P8P67 - lapnál semmi gond nincs, habár nem emlékszem, hogy ez a fesz. érték látható lenne-e abban...
Köszönet a segítő válaszokért!
-
TXT
őstag
Sziasztok,
Az alábbi konfighoz keresem a legmegfelelőbb tápot vízhűtés mellé, ami halk és full moduláris! Mit ajánlanátok?
- AM3+ proci (tuningolva+vízhűtés)
- 3db 6950@6970 (tuningolva+vízhűtés)
- alaplap (vízhűtés)
- PCIe hangkártya, 2TB HDD, 256GB SSD, 64GB SSD, 1 DVD-RW, 1 BlueRay-RW, előlepi panel, vízhűtés összetevői...Előre is köszönöm a segítséget!
-
barisj
aktív tag
Helló! sry ha nem a legmegfelelőbb helyre irom,de van egy nagyon hülye kérdésem.
Mivel még sose volt alsótápos házam,és most vettem egyet, a tápot ventivel lefelé,vagy felfelé kell rakni? egy Thermaltake v3 bladk edtition-t vettem,és egy Corsair CX430v2 tápom vanvki válaszoljön értelmesen plz,mert tényleg nem tudom!
-
MMIX
addikt
Jön a Corsair AX760 és 860. Modelltől függően 60-70% terhelésig passzív. 80+Platina.
-
heszakos
csendes tag
sziasztok!corsair tx 650 v2es tápom van, elég durván melegszik és alapjáraton nem forog a venti, játék közben amikor már a proci ventije is nagyon pörög, akkor kezd el nagyon lightosan működni, ja és arról nem is beszélve hogy elég durván befűtt a gépházba, ez nem normális igaz?
-
MMIX
addikt
Corsair CX750 (Model: 75-001447) teszt. Thelab.gr
-
MMIX
addikt
Az új Corsair HX sorozatból csak a 650W-os Seasonic, megegyezik az új Seasonic G sorozatban lévő elektronikával. (Yate Loon D12BH-12 golyóscsapágyas ventilátor)
Corsair HX650 80+Gold (Model: 75-001217)
Seasonic G-550 (SSR-550RM) -
radi8tor
MODERÁTOR
Elvileg normális, mert amikor feszültség alá helyezed a kondenzátorok nagy áramot vesznek fel.
Szikrázást gondolom a kapcsolónál láttad.Esetleg kérdezz rá a tápos topicban, ott laknak a szakik.
-
TIT
veterán
Sziasztok!
Cx-400-as tápom van és a tápkapcsoló bekapcsolásánál kicsit néha pukkan ill.volt,hogy 1x szikrázott is.Ez normális mert haveré is csinálta.
Hova viszik gariba mert 2-6 hetet mondtak de a papíron 1 hónapot írtak. -
PumpkinSeed
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Formula-1
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Trollok komolyan
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest