- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
válasz
ryancooper1 #2098 üzenetére
7 szánjegyű lesz a 680akkal együtt, már csak azok kellenek, meg majd a víz...
haverom ( acsi90 ) gépe amúgy amiről beszélek nem az enyém. már egy ideje nyaggatom hogy rakjon fel képeket a gépéről mert már most is elég faszán néz ki. majd talán ma sikerül rábírnom... úgyis kölcsön lesz nála a két 480-am
-
-
krx21
nagyúr
válasz
ryancooper1 #2086 üzenetére
Aha értem...
Nekem is Corsair tápom van egyébként... (HX1050)
Mondjuk a színért nem cserélném le a gyári feliratot az biztos...
(egyébként a kék HX felirat megy a kék memóriáimhoz...
Nem akartam cinikus lenni, de milyen egyéb más színekhez vagy felirathoz kellene, hogy harmonizáljon?
Én a "gyári" híve vagyok, aztán persze vannak akik karácsonyfát csinálnak a gépből...
Az a másik véglet...
De értem.. Ok.. -
radi8tor
MODERÁTOR
Most mondd meg, a Corsair lemásolta az ötletedet és a legújabb tápján piros lesz a logo:
AX Series AX1200i Digital ATX Power Supply
Asszem ezt választom majd.
-
N_A_S
veterán
ha érdekel valakit profi piros AX1200 matrica akkor privizzen rám. ugyanúgy néz ki mint az eredeti (matt, érdes felület).
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
egy másik fórumba is beírtam, de szerintem ide illik a legjobban.
nagyon sokszor volt már téma, és általában egyöntetűek a válaszok, de nem hagyott nyugodni.
Ismételtem a táp harisnyázás vs. garancia témához szólnék hozz.
Beszéltem, illetve emaileztem az egyik sztech nagykerrel, aki forgalmaz corsair tápokat.Azon kérdésemre, hogy elvész-e a garancia, illetve lehet-e bármi féle garanciális vagy garanciáztatási nehézség abban az esetben, ha egy AX850-es táp kábeleit átharisnyázom, a következő választ kaptam:
(idézem):
Szia!
Nem vész el a garancia ha átharisnyázod a kábeleket, legalábbis a disztribútor ezt mondta.
Bakos Zoltán
szervizmérnök, üzletvezető
Telemat Kft.
1094 Budapest Tompa u. 15/AEzek után írtam a Corsair oldalára, arra még nem reagáltak. Feltettem ugyanezt a kérést a Corsair facebook oldalán, ott azt írták, hogy mindaddig nem vész el a garancia, amíg a táp kábeleit össze nem cserélem vagy magán a tápon nem csinálok sérülést.
Akkor most legyen okos bárki is!
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
25%-os discount van Corsair harisnyázott modu kábelekre.
-
MMIX
addikt
válasz
radi8tor #2065 üzenetére
Corsair blogban van rá utalás:
Corsair GS Series PSU MakeoverAlso, the chassis has a much more rugged industrial look, and has the ability to change the blue ring to red or white (the trim rings will be available soon on from Corsair.com). Along with the fan color options, users can more easily customize the look of their PSU and the color themes.
Szó nincs tápbelsőhöz hozzáférésről. Csak a csík, piros vagy fehér.
Ventilátor a legsérülékenyebb, kizárt, hogy garancia időn belül a vevő hozzáférjen. (és a szándékos, vagy véletlen elrontott ventilátorra hivatkozva cserét kérhessen)
-
ryancooper1
csendes tag
-
MMIX
addikt
válasz
ryancooper1 #2063 üzenetére
Én úgy olvastam, a kék csíkot lehet cserélni, kétlem, hogy a táphoz hozzá lehetne férni garancia vesztés nélkül. Majd meglátjuk, hogy mi is ez a "color accessory pack (available separately)"
-
MMIX
addikt
Új Corsair GS-ek, a régiek megszűntek. (míg elfogynak, egyszerre kapható lehet mind a kettő, érdemes figyelni rá, ha egy árban lesznek)
Belső CWT, azt beszélik, talán azonos a TXM tápok belsőjével. Tesztig csak tipp.
80+Bronz, egyágasok, világítás kikapcsolható. A 600W-os tápon csak kék színű. 3 év garancia.
Techpowerup
Corsair oldala. -
gyiku
nagyúr
rossz fekete tapot keresek, bele nem is nagyon kell, csak a haz, max a venti. ha valakinek lenne, dobjon meg egy privivel, koszi.
-
krx21
nagyúr
Én most vettem HX1050-es tápot...
Remélem jók a tapasztalatok vele! -
Smani
senior tag
válasz
ryancooper1 #2051 üzenetére
Bőven elégnek kéne lennie annak a tápnak.
-
P.Dude
őstag
válasz
ryancooper1 #2053 üzenetére
Szerintem is az, mert amikor elsötétül, akkor kiírja, hogy volt valami a driverral, de már rendbejött
-
P.Dude
őstag
válasz
ryancooper1 #2051 üzenetére
Mielőtt gtx 460-om volt, nem volt ilyen probléma
-
ryancooper1
csendes tag
hello
nekem pontosan ugyanilyen tápom van és gtx 560 at hajt igaz csak i3 at kell még emellett elviselnie.
tehát ha csak nem amd-d van vagy i7-ed akkor a tápnak bírni kéne!
ebből amit mondtál processzor túlmelegedés is lehet. mivel más körülményeket nem ismerek így én azt tudom tanácsolni hogy vagy vidd el szervízbe vagy itt keress olyan kollegát aki szívesen megcsinálja a géped pl én is elvállalom ha gondolod, de ez a topik nem a reklám helye ugy hogy többet privátba tudok erröl mondani!
illetve van itt egy rutinosabb kolléga ő többet tud a tápokról nekem is ő segitett egyszer!
-
P.Dude
őstag
Sziasztok
Nekem van egy corsair cx 500-as tápegységem és hozzá egy gtx 460.
Nem tudom miért, de néha elmegy a kép a gépemen vagy a gép újra indul. Van amikor nehezen indul el. Először azt hittem, hogy a videó kártya melegszik túl és azért, de a gép oldalának levétele után is sokszor vagy elment a kép vagy újraindult a gép. Ennek a tápnak elégnek kellene lennie, de szerintem ez a gond.
-
monosz
őstag
válasz
radi8tor #2048 üzenetére
Mondjuk nálam is csak bekapcsolás után csinálja,kb.1 percig.Utána elhallgat.Csak azért kérdeztem,mert a TT táp nem csinált hasonlót,pedig meg volt terhelve mint állat.
5970+5870+Gtx460(physx) keményen megrántva,és az I7 4,3Ghz-n,meg sem nyikkant.
940W-ot vett ki a konnektorból.[link]
Oks,köszi a fevilágosítást,remélem nem lessz gond a corsairral.Mondjuk most csak egy 590-et kell kiszolgálnia.
(#2047) ryancooper1: -
monosz
őstag
válasz
ryancooper1 #2045 üzenetére
De nekem nem morog,sőt csendben végzi a dolgát a venti,csak indításkor egy picit ciripel,és nyöszörög maga a táp.Valszeg valamelyik tekercs.
Ezért is kérdeztem,hogy ez Corsair betegség,vagy az enyém sz@r. -
monosz
őstag
Üdv mindenkinek!
A közelmultban vásároltam egy TX950W-os tápot,és egy pici sercegés,ill.nyöszörgés hallatszik induláskor.Bootolás után,bejön az asztal,és kb.el is múlik ez a hang.
A fesz értékek rendben vannak,Linx,és furmark eggyüttes futtatása közben is.És gyakorlatilag hangtalan is a táp.
Előtte egy Thermaltake 750W-os tápot használtam,és ott nem tapasztaltam hasonló "nyöszörgést" indításkor.Gond lehet ez,vagy csak valamelyik tekercs vagy kondi produkálja,terheletlenül ezt a hangot?Netán hibás,vagy Corsair betegség?
-
N_A_S
veterán
Haver úgy döntött hogy vesz egy AX1200-at és így a meglévő AX850-e eladó vált. Erősen gondolkozom rajta hogy lecseréljem a HX1000-et. Az összeget ráérnék akkor kifizetni amikor a tápom elment. Ti mit tennétek a helyemben?
-
ryancooper1
csendes tag
TIP:
a tápomba találtam egy plexi lemezt amit miután eltávolitottam/lecsavaroztam halkabb és jobb a hütése is valamint gumi zajcsillapitókkal még ezt lehet fokozni és így kicsit kiküszöbölni a corsairek betegségét.
remélem hasznos hsz volt
-
ryancooper1
csendes tag
most meg a ventije zúg azzal mi a jó életet lehe csinálni?? venti csere?? zajcsillapitó??
-
N_A_S
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ryancooper1 #2034 üzenetére
Persze!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ryancooper1 #2032 üzenetére
Ez Corsair tápoknál gyakori jelenség. Nem hibás a termék. Az én AX1200-esem is csinálja (sajnos).
-
ryancooper1
csendes tag
válasz
radi8tor #2031 üzenetére
hát akkor a ventik elnyomják de még csinálja. nem zavaró meg semmi csak az érdekelt h merhetek e szimulátorozni így. 180ba volt a gép jó lenne ha jó lenne. szal ha utána néznétek nekem h ez most milyen jelenség azt nagyon meghálálnám. sajnos én annyira mélyen nem értek hozzá
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ryancooper1 #2030 üzenetére
Ha bekapcsolod a gépet elmúlik a sípolás?
Ha igen, akkor nem hibás a táp. Készenléti üzemmódban más áramkört használ a táp, aminek az alkatrésze sípol.
Nem is biztos, hogy visszaveszik a tápot, mivel megfelelően működik. -
ryancooper1
csendes tag
srácok nekem van egy cx 500 asom és ahogy ráadom a feszt nagyon halványan sípol. ez ilyen?? vagy hibás lehet?? garis szal visszatom cserélni csak a cable managment 2 óra volt
-
radi8tor
MODERÁTOR
Csak ilyen harisnyázott kábelszettről tudok, hogy lehetne kapni hozzá utólag:
Individually Sleeved Modular Cables -
N_A_S
veterán
Sziasztok!
AX850 komplett gyári kábelszett beszerzésben tud segíteni valaki?
-
zolika010
tag
Hali!
Ki használ ilyen típusú tápot? Mi a véleményetek róla?
Corsair 600W CMPSU-600CXV2 -
PIT888
tag
Nem tudom, hogy "üresjáraton" megüti-e a 20%-ot, gtx 570 sli-vel sem ment anno a ventije a tápnak
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sestertius #2021 üzenetére
Google a barátotok: [link]
-
SQX_Barto
addikt
Pont erről akartam kérdezni egy tulajt, de szerencsére megtaláltam a keresőben
Viszont mégis lenne egy kérdésem Corsair AX kábelekkel kapcsolatban.
Kb mennyire nyúlik ki a tápból a kábel, és mennyire tudom "eltűrni" Mini Pc-t akarok építeni később (lehetőleg) egy AX 650 Gold táppal és kevés helyem lesz, mert táp előtt lesz kb 2-3 centivel (vagy kevesebbel) venti plusz vízhűtés lesz vízszintesen. Táp ventivel lefelé lesz, de ahogy a fenti képen láttam felső részben mindenhova megy kábel, meg esetleg dupla ventivel még az alsó rész is takarásban lesz. Próbálom fejben előre eltervezni a moddingomat, és minden problémára amennyire lehet már "látatlanban" felkészülni és megoldást találni rá. -
PIT888
tag
Nem tudom, az enyém, ha pl. csak netezek meg mondjuk áll a win, akkor abszolút nem pörög, csak, akkor kezd, ha szükség van rá.
-
PIT888
tag
Ez is olyan mint az ax széria, hogy csak terheléskor pörög fel?
-
PIT888
tag
Üdv! HX1050w-os tápról van esetleg valakinek véleménye? AX750-el nagyon meg vagyok elégedve, de lehet gondolkoznék 7970cf-el, majd 1-2 hónap múlva. Van több vinyó is meg i7 950 is zabál, kell egy nagyobb táp, vagy maradjak az AX szériánál és 1200-es? Csak azt meg lehet nem használnám ki..
-
Gus-T.
tag
válasz
radi8tor #2009 üzenetére
ipn tol vettem.. új, számlás garis meg minden..
De már több mint egy hete.. szerintetek van még rá lehetőségem esetleg egy beszámításos cserébe.. ugyanis jobban utána nézve ennek a tápnak a moduláris variánsa
a TX850M 20-40 decibel míg a sima (amit sajna vettem) 850-es 25-40 decibel.
Érdekes még hogy a moduláris 60%-os terhelésig tartja a 20 decibelt!!!A Moduláris:
Tehát jó lenne becseréltetnem... szerintetek esély??
minden meg van hozzá: doboz - csomi - biz-baz... számla...És köszönöm a válaszokat.
-
Gaboman
nagyúr
-
Gus-T.
tag
Üdv.
Azt hiszem egy kicsit elkapkodtam a tápvásárlást...
CORSAIR Enthusiast Series TX850W v2
Alapjáraton is hangos. megőrülök
folyamatos zavaró morgó...
az egész házban ez a leghangosabb, pedig no vízhűtés.. szégyen.Van valakinek tapasztalata ezzel a táppal?
Vagy emlékszik valaki, hogy korábban írtak rá megoldást itt a fórumban??szinte tudom hogy baromság, de megkérdezem: szoftveresen nem lehet a ventifordulaton még csökkenteni... valahogy.?
ugyanis alapjáraton szinte szobahőmérsékletű a táp, és szerintem túl gyorsan pörög a venti.... -
radi8tor
MODERÁTOR
Kérdésedet tedd fel ebben a fórumban: Melyik tápegységet vegyem?
csomi1977: Hogy érted? Ha gondja van vele visszaviszi garanciában. Vagy mire gondolsz?
-
bladd
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy egy Corsair CX430- as táp elég lenne-e a lenti összeállítás meghajtásához.Egy ilyen P8Z68-V Pro/GEn3 alaplapot akarok vásárolni. Egy i5 2500 k és 8GB rammal együtt. A gépben lenne még egy 460 gtx 768 MB kari is. Nem akarok nagyon tuningolni, de a lehetőséget sem akarom eldobni.
Jelenleg egy C2D E8400 és 2X2 RAM és egy ASUS P5QLD lap működik a 460 gtx 768 MB-os karival.Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest