- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Tudom késői válasz de sebaj, látom elég hihetetlen hogy a corsair ennyire pofátlan lenne.
Elég csak erre a képre ránézni hogy a:
300-330
350-380
400-430 még a nyákon ugyan azt kapják.Itt érdemes emgnézni mennyire megeggyeznek az S12II 380W meg az SS350ET tápok.
Ebben a tesztben megtalálhatod a CX400-t VX450-t, SS400ET-t, meg a 330-as Retail S12II, ami igazából SS300ET
Itt van teszt az S12II 380-asról ami emgeggyezik SS350ET-vel(sajnos ne találok tesztet a 350ET-ről, de azt hiszem már van összehasonlítási alapod). -
Dyno
veterán
válasz
FireKeeper #1014 üzenetére
Nem lehet hogy a házad rezonál?Én is anno azt hittem hogy az 550-es GSP Csifim a hangos, aztán kiderült, hogy a vinyók rezonáltatják be az egész házat...
Sőt azóta 3 házban is jártam, most épp egy csifi házam van 17kg üresen és még ebben is zúgnak igaz jóval jobb a helyzet mint a Sharkoonban volt.... -
Dyno
veterán
Ha valakinek sikerül valamit gari ügyben kezdeni ezekkel a cx400-sokkal írja már le ide!
Mert Barátnőmnek most akarok venni egy CX400-t, Gigabyte superb 460W a leghangosabb a gépében.Csak hát hogy ennyien írjátok hogy ok nélkül hangos, tartok emgvenni.Bár ha gariban cserélik akkor enm gond. -
Dyno
veterán
válasz
FireKeeper #995 üzenetére
És 4maggal még jobban pörög a ventije?
Porosság kizárható? -
Dyno
veterán
válasz
FireKeeper #992 üzenetére
Hát ha a cpudat nagyon megrángatod akkor terhelés alatt megjöhet a hangja, de ha ez csak az utobbi időben jöt elő, szóval utólag lett hangosabb(CPU-d nem húztad tovább?), akkor mindenféle képpen gari, elhet a venti kezdi megadni magát.Még egy probát esetleg takarítás megoldhatja.
-
Dyno
veterán
Nem tudom, baromi jó tápk lennének, de ez a sok hiba, például ez hogy kigyulladt a gépe....ezáltal ezek a rövidzár védelmes furcsaságok....a másik emg ez a túlzott meleg a tápban.....
Véleményem szerint még 1-3év és valóban kiderül az akkor már 2-3éve használt tápkról, hogy mennyire is helytálló az hogy "hosszú távon is megbízható"....
-
Dyno
veterán
Jézusom, erről beszélt nekem Stol, hogy nem kapcsol be a rövidzár védelem.....nagyon sajnálom az egészet.Igaz hogy a vinyó is lehetett a hibás, de a tápnak lekellett volna magát lőni.....na mindegy, most már biztos hogy eladoma vx450-t valahoy nem alszom nyugodtan....
Leugatásra nem avgyok kiváncsi, emg a kórszer névtől elájuló véleményekre, ez szomorú, egy jó SS belet így elbaszni...vicc.
-
Dyno
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest