- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
Azt hiszem stabil 8,5*490 1,4125V-on 3D Mark fut. De az órajel ingadozik 2,9 és 4,1 között. Ezt hogy lehet kikapcsolni? Lehet emiatt nem fagy ki mivel az órajel nem folyamatosan 4,1 GHz-n van.
Hogyan tovább? A feszültségen szabad még emelni, vagy eddig sem lett volna szabad húzni?
Memória 980 MHz van. Vegyem visszább, és akkor még emelhetek valamicskét az FSB-n?(azt hiszem a ramnak 1000 körül van a vége). Ha cl5-be rakom akár feljebb is emelhetem a frekvenciáját? Most cl4-ben megy.
Nem akarom így használni, csak kíváncsi vagyok a határaira. És azt hiszem, hogy már 3,5 GHz is kihajtotta maximum a kártyát, nem sok változást látok.
A proci talán elérte a 45 fokot, az alaplap 30 körül volt 3d Mark alatt, de ezt EsyTune-ban, és Everestben néztem, annyira nem bízok bennük, talán a Tune pontos. A videokari VRM része 115-120 között volt(GPU 855MHz Memoria 1000MHz)
Biosban mi az a Turbo mode? Több helyen is állítható.
Esytune-al szabad tuningolni?(eddig nem próbáltam a bios a biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- YouTube
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest