Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qMAGICq
tag
Sziasztok!
Egy elég furcsa, de számomra igen fontos problémával fordulnék hozzátok.
Néha (van hogy hetekig nem, van hogy egymás után kétszer is), lefagy a windows bootolásnál.
Ponotosan akkor, amikor a logo jönne fel (már látszik, de még csak homályosan) megáll.
A legérdekesebb a dologban, hogy 20-30 másodperc mulva, tovább megy, és minden további gond nélkül, szépen beindul.
Muködés közben, windows alatt, soha semmilyen probléma nem mutatkozik!
Nagyon tanácstalan vagyok, és se szervízhez, se garanciához, nem tudok fordulni.
Nem tudom melyik hardver, vagy periféria a hibás, ráadásul nem is egy helyen lett véve minden.
Lehet 3 hétig nem is jönne elo nekik a hiba, és felteszem nem nyomkodnák napokig csak ezért a power gombot.Konfiguráció:
- Asus P5K (Többféle biossal is elöjön a jelenség)
- 2 x 1024 MB Kingmax @ 1066 MHz (Memtest 86 hosszú teszt: Pass: 2, Error: 0, Orthos stabil)
- WD 3200KS (System) (Hard Disk Sentinel nem mutat semmilyen hibát, minden SMART rendben, bár kicsit hangosnak találom a seekjét az elozo winchestereimhez képest)
- WD 3200AAKS (Hard Disk Sentinel nem mutat semmilyen hibát, minden SMART rendben)
- E6750 @ 2,67 GHz @ 3,2 GHz - 1,328 V (2,67 GHz en és 3,2 GHz en is ugyan úgy elojön a hiba, szerintem nincs köze hozzá, Orthos CPU+RAM teszt stabil 36 órás futtatás mellett)
- MSI 8800 GTS 640 MB OC 575/1700 MHz (Minden stabil, nem gondolom, hogy befolyásolná a bootolást)
- 400 W Chieftec GPS (Minden stabil, nem gondolom, hogy befolyásolná a bootolást)USB (Új eszközök, amik okozhatják a hibát):
- Razer DeathAdder @ 1000 Hz egér
- USB Bluetooth vevoA windows többször is újra lett rakva, vírus, töredezettség mentes a gép, tuzfal, védelem muködik, homérsékletek rendben.
A jelenség leginkább HIDEG INDÍTÁSNÁL, illetve a BIOSba való belépés, majd kilépés után jelentkezik!Kérem szépen a hozzáérto kollégákat segítsenek megtalálni a probléma forrását, vagy segítsetek kihez tudnék fordulni!
Nagyon szépen köszönöm!
Ui.: Elnézést, aki már olvasta, de szerintem nem mindenki lapoz vissza, foleg ebben a topicban.
Ezért reménykedem, hátha beesik valaki, aki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest