Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

na elkészültem a mai nap tuningeredményeivel.
    nem mondanám hogy elégedetlen vagyok, de azért többre számítottam :(((

E6300 tuning :
    470FSB - 3290MHz

E2140 tuning :
    380 FSB - 3040MHz (RAM-950MHz)
    380 FSB - 3040MHz (RAM-1216MHz)

sajna csak ennyit sikerült kihozni, igazából az E6300 miatt vagyok elkeseredve, ettől azért jóval többre számítottam ,de ez a vége, sajna ha 1,6V-ot adtam neki, akkor se ment az istennek se feljebb.
    az E2140-el maximálisan elégedett vagyok, 11500 ft-ért sztem legjobb ár/érték arányú proci jelen pillanatban. sajna ez se akart menni feljebb, hiába emeltem neki feszt, vagy csináltam bármit.

de mókának egész jó volt mindkettő. jó volt velük szórakozni így estetájt :DDD

annyit még hozzá kell tennem hogy a hűtésért továbbra is az Intel által oly nagy odaadással és maximális fejlesztői hozzáállással tervezett GYÁRI HŰTÉSe és Észak-Magyarország hidegfronti hatása gondoskodott, helyszín pedig a jól előkészített TERASZ volt :DDD :DDD :DDD

még valami : a mai nap folyamán teljesen megvilágosodott bennem az a tény, hogy a gyári hűtés elbocsátásra kerül, utódja pedig valami űberállat hűtő lesz (nem klíma, ahogy azt subaruwrc megalkotta :DDD :DDD :DDD ), jövőjét pedig egy elzárt légmentes üvegvitrinben folytatja, ahol a világ legjobban hűtő (7-10 fok) gyári coolereként lesz elkönyvelve.

de most hogy ezt mind leírtam (és visszaolvastam) még az én fejem is belefájdult ebbe a sok baromságba, úgyhogy most megyek aludni.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát vagy fórumtársát !!!! :DDD :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák