Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Plazma TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
na elkészültem a mai nap tuningeredményeivel.
nem mondanám hogy elégedetlen vagyok, de azért többre számítottam
E6300 tuning :
470FSB - 3290MHzE2140 tuning :
380 FSB - 3040MHz (RAM-950MHz)
380 FSB - 3040MHz (RAM-1216MHz)sajna csak ennyit sikerült kihozni, igazából az E6300 miatt vagyok elkeseredve, ettől azért jóval többre számítottam ,de ez a vége, sajna ha 1,6V-ot adtam neki, akkor se ment az istennek se feljebb.
az E2140-el maximálisan elégedett vagyok, 11500 ft-ért sztem legjobb ár/érték arányú proci jelen pillanatban. sajna ez se akart menni feljebb, hiába emeltem neki feszt, vagy csináltam bármit.de mókának egész jó volt mindkettő. jó volt velük szórakozni így estetájt

annyit még hozzá kell tennem hogy a hűtésért továbbra is az Intel által oly nagy odaadással és maximális fejlesztői hozzáállással tervezett GYÁRI HŰTÉSe és Észak-Magyarország hidegfronti hatása gondoskodott, helyszín pedig a jól előkészített TERASZ volt

még valami : a mai nap folyamán teljesen megvilágosodott bennem az a tény, hogy a gyári hűtés elbocsátásra kerül, utódja pedig valami űberállat hűtő lesz (nem klíma, ahogy azt subaruwrc megalkotta
), jövőjét pedig egy elzárt légmentes üvegvitrinben folytatja, ahol a világ legjobban hűtő (7-10 fok) gyári coolereként lesz elkönyvelve.de most hogy ezt mind leírtam (és visszaolvastam) még az én fejem is belefájdult ebbe a sok baromságba, úgyhogy most megyek aludni.
A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát vagy fórumtársát !!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest