Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Gyerekek! Feltettem oldalakkal ezelőtt egy kérdést, hálás lennék, ha valaki most nekem segítene, mert ha a lapnak van valami baja, akkor megy vissza garba Giannihoz. A jelenség ugyanis nem természetes szerintem. Amit írtam:
''Más: most nekem is segítség kellene, mert valami nagyon nem stimmel nálam, most vettem észre.
A DDRII termination Voltage értékéről van szó. A nominális érték (default) nálam 0.96 Volt. A probléma, hogy ez nálam alul van feszelve, mert csak 0.16 volt. Megemeltem biosból és úgy maradt. Bármit is állítsak be a biosban nem mozdul a 0.16-ról. Nálam ez az érték a biosban DDRII Controller REF Voltage alatt fut (Asus Commando alaplapban). Ha megemelem, ha csökkentem, ha Auto-n hagyom, vagy a referencia értéken, akkor sem változik.
ötlet, elképzelés?''
Ez nem lehet természetes. A memóriákat már átpakoltam más slotokba, az eredmény nem változik, mindig 0.16-ot mutat, rettenetesen alulfeszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest