- BIOS frissítés
- OLED monitor topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Nekem egy X2 5600+ van, a TX3 alaphelyzetben 40-41 fokon tartja 1500-as fordulaton.Terhelés mellett 55-56 fokig megy fel, a fordulat ilyenkor 2000 környékén van.
-
Viper26
nagyúr
Hmm...ötletem sincs hogyan kellene átállítani rivatunerben a venti fordulatát...set value 1 vagy set value 0.Nagyjából ennyi lehetőség van.
-
Viper26
nagyúr
Háháá....kiderült hogy nem a TX3 hangos...
Hanem a 9800 GT hűtése, azzal meg nem sokat lehet csinálni... -
Viper26
nagyúr
válasz
elfelejtette #3312 üzenetére
Rendben, csak egy ötlet volt, majd persze figyelni kell hogyan alakul a hőmérséklet, az is lehet ha a házban lévő ventit visszakötöm, a jobb lesz a hűtés a zárt házon belül, szóval ebben lehet valami.
-
Viper26
nagyúr
Átmeneti megoldásként kilőttem a ház ventit, máris csendesebb a gép, így annyira nem számít mennyit forog a TX3.
-
Viper26
nagyúr
Ma észrevettem valamit.A TX3 terhelés mellett sem forog 1500-nál többet, igaz a proci nem is éri el a megadott 55 fokot..A fordulat meg alapjáraton sem kevesebb.Talán valami nem stimmel BIOS-ban.
-
Viper26
nagyúr
sgergi mennyi lenne az ideális hőmérséklet TX3-al szerinted?Holnap veszek rpm szabályzót, aztán majd kiderül mire jutok vele, leveszem 1,5K-ról 1K környékére, majd kiderül mennyit emelkedik emiatt alapjáraton.BIOS-ban kell esetleg bármilyen beállítást módosítanom mielőtt ezt használnám?
-
Viper26
nagyúr
Találtam még ilyet is a fordulat állítására ez is jó ahogy látom és nagyon jól néz ki!
-
-
Viper26
nagyúr
Vettem hozzá külön fehér pasztát, azzal lett feltéve, majd azért megnézem...nekem ez az alap fordulatszám kicsit magasnak tűnik, pedig az AMD cool 'n quiet be van kapcsolva.Valamint van még két állítható érték.Start és stop control, mindkettőnél százalékban adható meg...
-
Viper26
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Hyper TX3-as hűtésem és az ideális rpm felől érdeklődnék.A proci egy Athlon X2 5600+, ami alapjáraton 40-42 fokos 1400-1500 fordulat mellett.Nem kellene ennek alacsonyabbnak lennie?Illeve érdemes rá venni még egy ventit?(Jelenleg 1 van rajta.)
Az alaplap egy Abit KN9 Ultra.
A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest