- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Hővezető paszták
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
sziasztok!
Már korábban kérdezgettem itt és sikerült az abit ab9 lapomban kb 1350-1450rmp-re lefolytani a ventit (biosban max voltage 8.5 minimum 8.0, ennél lejjebb nem lehet venni
)
Így nem igazán érzem hogy zajongana, de a tudat hogy így is túlpörgi magát, nem hagy nyugodni.
Ez a fanmate ha minden igaz egy manuális ellenállás, namost ha mondjuk elkezdek játszani/vagy dolgozgatok szívósan a gépen, akkor pörgessem fel kézzel a ventit?
Valahogy nem tűnik nekem ez jó megoldásnak, vagy inkább kényelmesnek..Azon gondolkodtam, hogy veszek bele egy 4pines ventitt, és akkor lesz öröm és bódottá...tudtok jó ventiket ajánlani hozzá? persze szempont az is, hogy olcsó legyen
Hja és a TX2 ről van itt a szó
(amúgy késöbb egy giga p45 esélyes lehet, az tudja kezelni a 3 pint?mer akkor lehet nem éri meg a venticsere)
-
--Disztroj--
senior tag
Köszi a tippet, de kis utánajárás után kiderült, hoy a lapom tudja kezelni a cuccot...ugyhogy remélem nem lesz ilyen ketyerére szükségem.
Az viszont zseniális, hogy ha az ember számítástechnikai terméket akar vásárolni, nincs egyetlen bolt sem, ahol lenne, vagy ha van is csak utánvéttel meg miegyébbel lehet megoldani.... megértem hogy nem lehet mindenből felszerelkezni, de hogy valamit vásárolni ennyire körülményes és nehézkes legyen...
-
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
tervezek venni egy TX2-t, de aggódom a ventiszabájzás miatt, ugyanis nekem 4pin es a lapom (abit ab9) a tx2 meg ugye 3....tudtok tanácsot adni, mit kell ilyen esetben tenni?
(új venti vásárlást kihagynám)Esetleg lehet még kapni valahol sima TX-et?
Előre is köszi
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Mostanában szándékozom venni egy tx2-t
Mire kell figyelnem, illetve mien plussz cuccok kellenek még hozzá, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa?
(venti csere mindenképp kell e? merevítő, csavarozgatás stb.)
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged