- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem összerakni az új konfigot és vettem egy Cooler Master Hyper TX2 hűtőt. Nos, ez az ''Easy Installation'' valószínüleg valami félreértés lehet, mert az Asus M2N32-SLi Deluxe alaplapomra keserves kínszenvedés árán tudtam csak ráerőszakolni. Nem tudom, hogy ki használ ilyen hűtőt ezen az alaplapon, de elég rendesen hozzáér az eleje az egyik gyári hűtőbordához, kicsit le is horzsolt belőle. Úgy tettem fel, hogy háttal legyen a memória foglalatoknak, mert úgy egyáltalán nem lehetne beletenni a memóriákat, de mivelhogy a hátulján van egy légterelő, az első két foglalatba szerintem így se fog sikerülni, legalábbis nagyon úgy tűnik. Az alaplap használati utasítása meg azt írja, hogyha 2 memória modult használok, márpedig kettőt fogok, akkor a jobb teljesítmény érdekében az első kettőbe kellene beletenni, nem a hátsó kettőbe. A memóriákat még nem vettem meg, így lehet, hogy az egész alaptalan, de egy régebbit megpróbáltam beletenni az első foglalatba és nem nagyon sikerült. Itt van két kép, levettem a minőségüket, elég rosszak, de remélem a lényeget ki lehet venni belőlük. Szóval a sárga foglalatokat foglalja el a felettük lévő légterelő.
A második kép jobb:
[link]
[link]
Előfordulhat, hogyha megveszem a memóriákat, akkor le kell szedni, előbb belerakni a modulokat, visszatenni és rendben lesz?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest