- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
Ace Ventura #453 üzenetére
Attól függ. Délelőtt, amikor még nincs olyan meleg és még csak 1-2 órája megy a gép, akkor 40 körül szokott lenni és játéknál is kevesebb, de este, amikor befülled a szobába a levegő, akkor 43-44 és játéknál olyan 55.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Az normális, ha egy Hyper TX2 egy X2 6000-et játék közben 55 celsius körül tart? Csak nekem tűnik soknak? -
Jhonny06
veterán
Van itt olyan, aki ASUS M2N32-SLi Deluxe alaplapon használja a hűtőt? A RAM modulokkal ellentétes irányba tettem fel és így az eleje egy kicsit hozzáér a középső gyári hűtőbordához. Előfordulhat, hogy emiatt nem tapad rá teljesen a procira?
-
Jhonny06
veterán
Most akkor fordítsam úgy, hogy a RAM moduloknál legyen az eleje?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem összerakni az új konfigot és vettem egy Cooler Master Hyper TX2 hűtőt. Nos, ez az ''Easy Installation'' valószínüleg valami félreértés lehet, mert az Asus M2N32-SLi Deluxe alaplapomra keserves kínszenvedés árán tudtam csak ráerőszakolni. Nem tudom, hogy ki használ ilyen hűtőt ezen az alaplapon, de elég rendesen hozzáér az eleje az egyik gyári hűtőbordához, kicsit le is horzsolt belőle. Úgy tettem fel, hogy háttal legyen a memória foglalatoknak, mert úgy egyáltalán nem lehetne beletenni a memóriákat, de mivelhogy a hátulján van egy légterelő, az első két foglalatba szerintem így se fog sikerülni, legalábbis nagyon úgy tűnik. Az alaplap használati utasítása meg azt írja, hogyha 2 memória modult használok, márpedig kettőt fogok, akkor a jobb teljesítmény érdekében az első kettőbe kellene beletenni, nem a hátsó kettőbe. A memóriákat még nem vettem meg, így lehet, hogy az egész alaptalan, de egy régebbit megpróbáltam beletenni az első foglalatba és nem nagyon sikerült. Itt van két kép, levettem a minőségüket, elég rosszak, de remélem a lényeget ki lehet venni belőlük. Szóval a sárga foglalatokat foglalja el a felettük lévő légterelő.
A második kép jobb:
[link]
[link]
Előfordulhat, hogyha megveszem a memóriákat, akkor le kell szedni, előbb belerakni a modulokat, visszatenni és rendben lesz?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest