- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
A kezdeti pesszimizmusom ellenére én is megvettem, pontosabban előrendeltem, ezért tegnap éjfélkor egy rövid konvertálást követően indulhatott is a móka. Eddig 3 órát szórakoztam vele és összességében pozitívak a tapasztalatok.
- A büntetési rendszer egyelőre jobbnak tűnik mint tavaly.
- Rövidebbek féktávok és realisztikusabb a végsebesség.
- Az automatikus gázelvétel pályaelhagyáskor még mindig megvan, viszont ha két kerékkel szélesítek ki egy-egy kanyart, akkor nem veszi el mindig.
- A motorhangok bár közel sem tökéletesek, de végre egész korrektek lettek. Azért elviselném, ha több mélyláda szaggató effekteket is tartalmaznának, de legalább már nem idegesít… A váltások kifejezetten tetszenek.
- A színvilág és a sebességérzet talán ebben a részben lett a legjobb.
- Egy kis mesterséges galiba után (keresztbe álltam a pályán és rálógtam az ideális ívre) végre jött a Safety Car, úgyhogy talán ebben a részben nem lesz annyira fehér holló mint a tavalyiban.
- Kerékcseréknél egész pofás animáció és motorhang van.
- A grafika király és maximális részletességgel is folyamatosnak (60fps) tűnik egy középkategóriás gépen.
Ami nem tetszett, hogy a kerékvetőkön néha tényleg mulatságosan viselkedik az autó. A klasszikus mód jópofa, de őszintén szólva ebben a formában kicsit parasztvakításnak érzem. Nálam pár futamnál több nincsen ebben a játékmódban, mert elsőre érdekesek ezek az autócsodák, de ilyen vegyes felvágott formában és 12 fős futamokban nem érzek benne hosszútávon elég potenciált.
Ettől függetlenül egyelőre pozitív csalódás a játék. Sokkal inkább megteremti az F1 hangulatot mint az eddigi részek. Érződik rajta a munka és sok szempontból egyértelmű előrelépésnek tűnik. Azért 10-15 óra játék még biztosan kell, hogy az ember jobban kiismerje és az estleges bosszantó hibák a felszínre kerüljenek. (A multival nem is foglalkoztam még eddig.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest