Hirdetés
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Én kontrollerrel tolom karácsony óta, nem a legolcsóbbal, nem is a legdrágábbal, a lényeg:
X-INPUT - os legyen, a direkt input nem elég ... az x-input lényege, hogy a két "ravasz" is analóg, magyarul a jobb oldali pl. a gáz, bal oldali a fék, és ezekkel finoman lehet adagolni mindkettőt. Egy átlag kontrollernél ezek a ravaszok nem analógok, azoknál csak annyi előny lenne, hogy finomabban lehetne kanyarodni ... ezekkel az xinput -o s kontrollerekkel már megközelíthető - szerintem - a kormány.
Eredménye nálam bőven van, lásd pár hsz - szel feljebb

Igaz ez se mérvadó, mert itt van giigz ufo fórumtársunk, aki laptop bill. - el is agyonver
... 
Nekem ilyet hozott a Jézuska, ami 8k volt a szombathelyi MM - ban.
szerk.:
Ilyenek még - ha jól tudom - az Xbox kontrollerek, meg a Logitech - ek, csak azok már drágábbak.szerk.2:
Jim74
Ne stresszelj, mester, közhelynek tűnik, de ehhez a játékhoz tényleg idő kell, meg türelem ... sok, sok türelem ... nem ma kezdtem a pc -s játékokkal való játékot, de ez az a game, amiből 10 esetből 8 - szor, ALT + F4 - gyel léptem ki

Meg az a különbség csak 2 tized ...

Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Ds Játékok
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Autós kamera eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

...