Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Igen, már az F1 2010 óta gondolkozom egy kormány vételén
2011-es játéknál már nagyon éreztem a ligában, hogy le vagyok maradva, most pedig jelentkeztem megint, és ahogy látom (ratam23 pl.) hamar meg lehet tanulni a kormányt, neki ha jól tudom max. 1 hete van meg a kormány, és már jobb kört megy, mint pl. én.Meg ugye mindig is akartam venni egy kormányt, csak én pl. egy G27-et szeretnék, de arra meg nincs 50k-m, és ilyenkor úgy vagyok vele, hogy akkor nem is kell semmi
De persze ez most más lesz, veszem van ezt az 5k-st, vagy egy DFGT-t előbb-utóbb be kell szereznem a kormányt, nincs mese, mert liga, Grid2, F1 2013, project cars és társai is jónak néz ki, ki lehetne használni a kormányt...
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
2011-es játéknál már nagyon éreztem a ligában, hogy le vagyok maradva, most pedig jelentkeztem megint, és ahogy látom (ratam23 pl.) hamar meg lehet tanulni a kormányt, neki ha jól tudom max. 1 hete van meg a kormány, és már jobb kört megy, mint pl. én.
De persze ez most más lesz, veszem van ezt az 5k-st, vagy egy DFGT-t előbb-utóbb be kell szereznem a kormányt, nincs mese, mert liga, Grid2, F1 2013, project cars és társai is jónak néz ki, ki lehetne használni a kormányt...