- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- SSD kibeszélő
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #4123 üzenetére
Igen, már az F1 2010 óta gondolkozom egy kormány vételén
2011-es játéknál már nagyon éreztem a ligában, hogy le vagyok maradva, most pedig jelentkeztem megint, és ahogy látom (ratam23 pl.) hamar meg lehet tanulni a kormányt, neki ha jól tudom max. 1 hete van meg a kormány, és már jobb kört megy, mint pl. én.
Meg ugye mindig is akartam venni egy kormányt, csak én pl. egy G27-et szeretnék, de arra meg nincs 50k-m, és ilyenkor úgy vagyok vele, hogy akkor nem is kell semmi
De persze ez most más lesz, veszem van ezt az 5k-st, vagy egy DFGT-t előbb-utóbb be kell szereznem a kormányt, nincs mese, mert liga, Grid2, F1 2013, project cars és társai is jónak néz ki, ki lehetne használni a kormányt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lexus, Toyota topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 10.22. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest