- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepi79
tag
Elfelejtettem lemute-olni a mikrofonokat és így volt szerencsém végighallgatni azt a "beszélgetést". Hát Sith, őszintén sajnáltalak.
(#3363) MC HOBO
Ne viccelj Uram, nem kell elnézést kérned. Tudom hogy versenyzel, soha nem merülne fel bennem, hogy bármikor is szándékosan löknél.
Én meg Ventrut tettem ki Monzában a célegyenes végén. Elnéztem a féktávot. Fel is b*szta az agyát rajta rendesen, de remélem csak a pillanat hevében.
Ventru, még egyszer sorry.
Sajnos ha úgy kell mennem, hogy közel vannak hozzám, azt néha még nem jól kezelem. De majd belejövök.
És még annyit, hogy a múlt hétvégén is volt olyan, hogy 10-en is gurultunk egyszerre innen a ph-ról, mégis tiszta futamok voltak...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lightyear - befektetési app
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Revolut
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest