Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
messi6502
üzenetére
Nem direkt bohóckodtam el, egyszerűen elszúrtam.

Első alkalommal be tudtam mellé szúrni az autót a visszafordítóban, de egy árnyalatnyival szabálytalannak éreztem magam azzal, hogy kijáraton picit megpöcköltem, ezért visszaengedtem magam elé. Következő körben ugyanott próbáltam volna ugyanazt, de nagyon okosan becsukta azt a kaput, viszont én meg elfékeztem magam és kicsúsztam a sóderbe. No ott vesztettem el az esélyt a megelőzésére, hibáztam, ahogy az 1. körben is.
Sajnos nem igazán tudok egy futamot végignyomni úgy, hogy 1-2 nagyobb hibát ne vétsek, de azért élvezem a versenyeket, jó ezekkel a fair módon autózó srácokkal együtt haladni a pályán a cél felé.

Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Linux Mint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest