-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
válasz
willike71 #5052 üzenetére
Előszóban:
Bevallom őszintén, eléggé újonc vagyok a mostani kocsis játékoknál.
Utoljára talán az f1 2002-2003 valamelyikével toltam talán még ps2-n.
1-2 hete már, hogy elkezdtem játszani a 12-essel (joystickkal PC-n), lejátszottam 1 év karrier módot, mostanában viszont csak a "régi" kedvenc Interlagosi pályámon megyek TT-t.
Viszont ez a Suzukai pálya szemet szúrt nekem is, nagyon technikás, gyors kanyarokkal operál a pálya első fele, utána meg pár hosszabb egyenes az egyik végén egy sikánnal, szóval eléggé összetett egy pálya.
Videóhoz hozzászólva, nagyon szépen helyezkedtél a rajtnál, nagyon sajnálom, hogy kicsúsztál az egyik kanyarban, utána, viszont hamar felmentél a 8. helyre.
Viszont a vágás után, mikor Blankot hajszoltad a kiállások után, ott direkt bohóckodtad el 2-3 kör hajszolás után?
Nekem úgy tünt, hogy igen, pedig megnéztem volna, meddig húzza Blank.Mindenesetre gratulálok, nagyon szép futam volt így is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest