Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Én sem szoktam állítgatni, csak akkor, ha muszáj. Már korábban panaszkodtam emiatt, de azóta megbékéltem vele, hogy ez is benne kell legyen...
Adott esetben jól lehet vele taktikázni. Ha pl. csak a gyorsabb pályaszakaszokon teszed RICH-re, a lassabb, kanyargós részeken pedig visszaveszed eggyel, az akár 1 mp-et jelenthet egy körön (nálam...
). De ezt csak Carrier módban szoktam néha alkalmazni, ha nagyon jönnek rám, vagy hibáztam és javítani kell...(#3015) Motion_Blur: ...szóval mindig...

(#3016) DigitXT: Sajnos nem lehet, ez nekem is nagy szívfájdalmam... Én úgy vagyok vele, hogy bevállalok egy körrel több üzemanyagot, még ha nehezebb is az autó, ha ezzel gyorsabb tudok lenni... De mivel nem lehet több benyát tenni a gépbe, ezért kénytelen vagyok spórolni...

(#3018) polonic: Nekem néha már a rajtnál azt mutatja, hogy OPTIMAL...

-
polonic
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Érdekes, én nem tapasztalok ilyeneket.
Én a verseny elején felteszem a legmagasabb szintre, majd akkor váltok vissza, amikor a kijelző optimális szintet mutat már pár kör óta. Így mindig beérek a célba. Egyszer volt olyan, hogy Kínában kifogyott a célegyenesre a benzin. De akkor nem figyeltem még a benzinre.A kifaroláshoz:
Én a kontrollerrel is meg tudom fogni a kifarolást. Nem kell gázt adni. Az hülyeség, értelemszerűen, annál jobban kiforog. Vagy a gázt kell tartani vagy elvenni a gázt. -
DigitXT
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Ha úgy van belőve, hogy standard-on bírja ki az egész futamot,
akkor miből gondolod, hogy probléma nélkül fel kellene tudnod
tenni a végén két körre rich-re, ha előtte sosem volt lean?
Szerintem csak akkor tudsz extra benzint felhasználni, ha van:
tehát korábban meg kellett hozzá spórolnod - vagy eleve többet
tankolni az autóba... (Most nem tudom hirtelen, hogy egyáltalán
lehetséges-e az utóbbi, de az meg azért lenne necc, mert végig
hátrányban lennél a plusz súly miatt, amit nem biztos, hogy tud
kompenzálni a dúsabb keverék - és motort is jobban gyilkolnád.)Motion_Blur: Vettel is a végén durrantott egy gyors kört.

-
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Adott esetben jól lehet vele taktikázni. Ha pl. csak a gyorsabb pályaszakaszokon teszed RICH-re, a lassabb, kanyargós részeken pedig visszaveszed eggyel, az akár 1 mp-et jelenthet egy körön (nálam...
). De ezt csak Carrier módban szoktam néha alkalmazni, ha nagyon jönnek rám, vagy hibáztam és javítani kell...