- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #3014 üzenetére
Én sem szoktam állítgatni, csak akkor, ha muszáj. Már korábban panaszkodtam emiatt, de azóta megbékéltem vele, hogy ez is benne kell legyen...
Adott esetben jól lehet vele taktikázni. Ha pl. csak a gyorsabb pályaszakaszokon teszed RICH-re, a lassabb, kanyargós részeken pedig visszaveszed eggyel, az akár 1 mp-et jelenthet egy körön (nálam...
). De ezt csak Carrier módban szoktam néha alkalmazni, ha nagyon jönnek rám, vagy hibáztam és javítani kell...
(#3015) Motion_Blur: ...szóval mindig...
(#3016) DigitXT: Sajnos nem lehet, ez nekem is nagy szívfájdalmam... Én úgy vagyok vele, hogy bevállalok egy körrel több üzemanyagot, még ha nehezebb is az autó, ha ezzel gyorsabb tudok lenni... De mivel nem lehet több benyát tenni a gépbe, ezért kénytelen vagyok spórolni...
(#3018) polonic: Nekem néha már a rajtnál azt mutatja, hogy OPTIMAL...
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #3014 üzenetére
Érdekes, én nem tapasztalok ilyeneket.
Én a verseny elején felteszem a legmagasabb szintre, majd akkor váltok vissza, amikor a kijelző optimális szintet mutat már pár kör óta. Így mindig beérek a célba. Egyszer volt olyan, hogy Kínában kifogyott a célegyenesre a benzin. De akkor nem figyeltem még a benzinre.A kifaroláshoz:
Én a kontrollerrel is meg tudom fogni a kifarolást. Nem kell gázt adni. Az hülyeség, értelemszerűen, annál jobban kiforog. Vagy a gázt kell tartani vagy elvenni a gázt. -
DigitXT
félisten
válasz
Steady74 #3014 üzenetére
Ha úgy van belőve, hogy standard-on bírja ki az egész futamot,
akkor miből gondolod, hogy probléma nélkül fel kellene tudnod
tenni a végén két körre rich-re, ha előtte sosem volt lean?Szerintem csak akkor tudsz extra benzint felhasználni, ha van:
tehát korábban meg kellett hozzá spórolnod - vagy eleve többet
tankolni az autóba... (Most nem tudom hirtelen, hogy egyáltalán
lehetséges-e az utóbbi, de az meg azért lenne necc, mert végig
hátrányban lennél a plusz súly miatt, amit nem biztos, hogy tud
kompenzálni a dúsabb keverék - és motort is jobban gyilkolnád.)Motion_Blur: Vettel is a végén durrantott egy gyors kört.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpársportok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest