- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
"A boxkiálláson javítottak a patchcsel."
Nem egészen sikerült. Ha egyszerre megyek a géppel ugyanúgy beragadok, múltkor így csúsztam vissza a harmadikról a huszonharmadik helyre, azóta előbb megyek egy körrel, mint az ajánlott, így elkerülöm az AI-t.
A Q3ban is idegesítő, hogy hiába nyomom azonnal a go to tracket, elém engedi, mind a 9 AI-t aztán meg kerülgethetem őket.
-
fatal`
titán
Értem a fejlesztői oldalát és tisztában vagyok vele, hogy nem könnyű leprogramozni, sőt.
De ez nem az én döntésem. Ha nem lesz, nem lesz, de sokan örülnének neki (köztük én is), ennyi az egész.
Semmi olyat nem mondtam, hogyha nem lesz SC, akkor az egész egy kalap szar lesz
Én egyelőre elvagyok a 2010-el is, nem rég kezdtem vele játszani, még első szezon.
Az idegesítő hibákat gondolom javítják a 2011-ben (pl. boxkiállás).
-
-
Timbu
tag
A 2010-nek azért messze a grafika volt a legnagyobb erőssége. (Tisztességes munka volt, csak egy kicsit "steril".) Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy remélem, hogy itt jobban rámennek a hangulatra... Amire azért látok esélyt, de majd meglátjuk. (pl. azt nagyon jónak találom, hogy nyomon tudjuk követni mindenkinek a versenyét)
Persze azt elismerem, hogy 10, 20%-os versenyeken nehéz megvalósítani a SC-t. Véget is ér, mire kimenne. De akkor mondják azt, hogy csak 50%-ostól felfele lesz...
"És akkor még nem beszéltünk arról, hogy ki is okozná a balesetet? Az AI? Kedves Olvasók, az AI nem vét olyan hibákat, ami SC-fázist hozna."
Ez a rész meg szerintem úgy, ahogy van, badarság. Ezek szerint az AI összes köre az adott üzemagyagszint és gimikopás mellett mindig tökéletes? Még a 2010-ben is lehetett látni megpördüléseket. -
Timbu
tag
A SC-nak igenis nagy jelentősége van: összerázza a mezőnyt. Stratégiákat tehet tönkre (lásd pl. tavaly Valenciában Alonso), vagy éppenséggel ezzel nyerheti meg valaki a versenyt.
Inkább ezt implementálják, minthogy megint csak a grafikára gyúrjanak. Amiből szerintem már tavalyi verzió is elegendően jó.
Ugyanez a helyzet a pilótahibákkal is: ki látott már olyan versenyt, ahol soha senki nem esik ki? (A pilótahibákat azért már meg csak nem olyan nehéz megcsinálni
-
HPC
tag
Nah igen ezek azok a nehézségek amiért még nincs safety car a játékban legalábbis én úgy tudtam. Amennyi energiát ebbe bele kell fektetniük azt simán fordíthatnák másra. Nem értem a hivatalos fórumon is miért vannak úgy oda a safety car-ért. Én versenyezni akarok nem gumit melegíteni 100-as tempóval.
-
Ice!?
őstag
"Nyomásérzékeny kontrollerek konzolos játékosoknak?
PJ: Igen, rengeteg munkát fektettünk ezúttal a kontrollerek finomhangolására, ezért határozottan állíthatom, hogy nagy fejlődés van a tavalyi évhez képest." - ezzaaazz! pedig a videók hatására már elkezdtem nézegetni a kormányokat.
várok még vele picit.
jó persze, biztos nem lesz közel sem ugyan az a feeling, de nekem már az is megfelel, ha javítottak rajta a tavalyihoz képest. -
Timbu
tag
Ez nagyon tetszik a cikkből:
"Eszembe is jutott, hogy az aktuális állás mennyivel hihetőbb lenne, ha amikor menet közben megállítod a játékot, végignézheted, hogy az ellenfelek hol vannak épp és mit is csinálnak. Nem kamuztunk idén, amikor azt mondtuk, hogy bármit láthatsz, amit az ellenfeleid csinálnak." -
munky
őstag
Azért az elég kiábrándító, hogy az E3 alatt gyakorlatilag semmi "kézzel fogható" nem került ki a játékról. Jó lenne mozgóképen látni legalább egy részét ennek a rengeteg ígérgetésnek.
Ez egyenlőre nem több, mint marketinghalandzsával rendesen átitatott ígéretáradat, amiből tavaly kaptunk épp eleget...
-
munky
őstag
A "parc permé-típusú ünneplés" vajon azt jelenti, hogy ezúttal lesz levezetőkör és adott esetben mi állunk be a garázsokhoz
Az szuper lenne, de attól tartok a dobogós, pezsgős maszatolást értik alatta. Főleg, hogy régebben arról szóltak inkább a pletykák...
Remélem a futamok végén lehet majd részletesebb statisztikákat is nézni. Gondolok itt arra, hogy a versenyen általam futott köridőket (illetve az ellenfelekét is) vissza lehessen keresni és hasonlók.
A képek tetszenek, itt mintha a színek tényleg kicsit jobbak lennének.
Az F1 2010 kapcsán emlegetett rengeteg be nem váltott ígéret után azért fenntartásokkal kezelem a híreket, de titkon reménykedem, hogy idén jóval több dolgot volt lehetőségük rendesen kivitelezve a játékba tenni.
-
HPC
tag
A pitben való feltartáshoz ajánlom figyelmedbe ezeket a videókat: nézd meg a szezon vége felé (pl: sao paulo) h hányszor kellett újrakezdenie a bug miatt.
Jó magam is buktam már és nyertem is ezzel online ligákban helyet nem egyszer.
FI multi bug: ez önmagáért beszél.
Esőcseppek: pont h az 1.01-es patch tüntette el őket.Persze van rá megoldás ami majdnem megfelezi az fps-edet.
Nekem is okozott ez a játék sok sok szép pillanatot de az h benne hagyták ezeket az idegesítő hibákat engem még mindig bosszant és remélem ezt nem fogják megismételni a 11-el. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest