- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Xirtam veterán Hello, igen igen tudtam h valami lemaradt. Nem ékeskettem az írásoddal, nincs odaírva sehova se a nevem, h már pedig én írtam!  SŐT! Egy az egyben azért túlzás, mert nem mellesleg csak az első benyomások vannak az oldaladról. SŐT! Egy az egyben azért túlzás, mert nem mellesleg csak az első benyomások vannak az oldaladról. Sőt a képeknél is látszódik a link Sőt a képeknél is látszódik a link Egyeltalán nem kínos számomra ez az egész. Sehova nem adtam a nevemet, én csak összegyűjtöttem az infórmációkat! De ez jöhetett volna privátban is!  Azt meg te se gondold már komolyna, h engedélyt fogok írni azért h másoljak valamit. Felraktad az internetre, ergo már közzé tetted, ezekután bárki használhatja! Ha egy Moddi erre jár, akkor utolsó sorba bigyesze be a következőt  Első játékos benyomások! forrása: [link] 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

SŐT! Egy az egyben azért túlzás, mert nem mellesleg csak az első benyomások vannak az oldaladról.
 SŐT! Egy az egyben azért túlzás, mert nem mellesleg csak az első benyomások vannak az oldaladról.  Sőt a képeknél is látszódik a link
Sőt a képeknél is látszódik a link