Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Többször szóbakerült már, hogy az akksi kivétele után ugye ugrik az egyik láb, meghogy hogyan megy tönkre jobban az akksi, ha kivesszük és állni hagyjuk, vagy hogyha a gépben hagyjuk. Hát én mostmár meguntam, hogy papírral kell kiékelni a negyedik láb helyét, stb. Beraktam vissza az aksit a notiba. Ha tönkremegy, tönkremegy, nem érdekel. Meghát egy újabb hőforrás is lesz ez sajna, dehát már nem érdekel. Elegem lett abból, hogy csonka legyen a gépem egy alapvető konstrukciós hiba miatt.
Ja és nálam is előfordult többször, hogy a tápkábel csatlakozója kihúzódott a gépből. Rém gyenge az aljzat, így folyton elengedi, ha kicsit is megfeszül. Így, hogy bent van az akksi, már emiatt sem kell aggódnom.
Más:
Arról is volt már szó, hogy mi a különbség az M40AE és az M400A között.
Nekem M40AE van, akinek M400A-ja van, annak is ez az adat szerepel a noti alján?:
Model: M4A
Nekem még ez van rajta, ami ebből a szempontból érdekes:
Product code: M40AE
Nálatok ez hogyan alakul?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Trollok komolyan
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs