Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsocaozd

tag

válasz hery_boy #687 üzenetére

Igen, valahol ezt nem értem én sem, minek bele a DDR2 RAM (a tesztproggik azt írják, hogy ez van a gépben, de csak 333-on megy), ha az alaplap eleve csak 333MHz-ig kezeli? Ráadásul benne is van a manual-ban, hogy csak ilyen RAM-okat szabad használni, másfajtát nem (mármint csak 333-ast).

Az FSB-t nem tudnám valamilyen proggival állítani? Vagy erre is jó a RightMark? Ennek futnia kell mindig a háttérben, vagy csak egyszer átállítom vele a dolgokat, aztán kész?

Jelenleg (remélem, megoldódik a probléma) eléggé kellemetlen érzés, hogy kifizet az ember 350 rugót egy olyan gépért, ami kb. 200.000 Ft-os gép teljesítményét sem nyújtja biztonságosan, bár papíron erőgép-szerű. :O

Tegnap kipróbáltam gémmel, a Panzers (ami nem kíván erőművet) két óra játék után szakadozni kezdett rajta (bár előtte szépen futott), majd fogta magát és egyszerűen kilépett! :(( Ezután újra kellett indítani a gépet, mert bazi lassú volt.

Szerintem itt alapvetően gond van az FSB-vel, amíg azt be nem állítom normálisra, addig minden fagyni fog, meg akadni, meg ilyesmi...231 az baromi kevés.

Új hozzászólás Aktív témák