Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
válasz
hery_boy
üzenetére
Igen, valahol ezt nem értem én sem, minek bele a DDR2 RAM (a tesztproggik azt írják, hogy ez van a gépben, de csak 333-on megy), ha az alaplap eleve csak 333MHz-ig kezeli? Ráadásul benne is van a manual-ban, hogy csak ilyen RAM-okat szabad használni, másfajtát nem (mármint csak 333-ast).
Az FSB-t nem tudnám valamilyen proggival állítani? Vagy erre is jó a RightMark? Ennek futnia kell mindig a háttérben, vagy csak egyszer átállítom vele a dolgokat, aztán kész?
Jelenleg (remélem, megoldódik a probléma) eléggé kellemetlen érzés, hogy kifizet az ember 350 rugót egy olyan gépért, ami kb. 200.000 Ft-os gép teljesítményét sem nyújtja biztonságosan, bár papíron erőgép-szerű.
Tegnap kipróbáltam gémmel, a Panzers (ami nem kíván erőművet) két óra játék után szakadozni kezdett rajta (bár előtte szépen futott), majd fogta magát és egyszerűen kilépett!
Ezután újra kellett indítani a gépet, mert bazi lassú volt.
Szerintem itt alapvetően gond van az FSB-vel, amíg azt be nem állítom normálisra, addig minden fagyni fog, meg akadni, meg ilyesmi...231 az baromi kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Napelem
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- PlayStation 5
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 3400G PRO / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Ti 6GB OC / SSD+HDD / 600W /RGB LED!
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- RTX 5080 / i7-14700 Gamer PC / 32GB RAM / Dobozok / Garancia
- 2 x Dell Optiplex 7010 USFF i5-3470S 16GB RAM Home Lab csomag
- 6.Gen i7-es Gamer! Core i7 6700 / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Super! 6GB OC / SSD+HDD /600W/FULLRGB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezután újra kellett indítani a gépet, mert bazi lassú volt.