Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- E-book olvasók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- ASUS ROG Ally
- RAM topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuG_
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lassan 3 hónapja van meg a noti és igazából különösebb problémám nem volt vele. Azt sajnálom, hogy a ventillátoroknak csak alul van szellőzője. Ezért ha netalántán a lábam - vagy leteszem valami puha anyagra, ami - eltakarja a nyílást rögtön felszökik a hőmérséklete és hangosabban zúg. A vga kimenet nekem is szinte forró, de én ezzel nem nagyon foglalkoztam. Szegény videókártya ott próbál hőt leadni ahol tud.
Mintha a ventik többet mennének mint amikor megvettem, de lehet akkor még nem tűnt fel. Nekem úgy 3-5 percenként kezdi el a hűtést mindegy mit csinálok. Bár ha játszok egyfolytában megy.
Ennyi panaszom lenne de ezek igazából nem nagy dolgok, engem nem is zavar. Az árához képest teljesen meg vagyok elégedve mind a teljesítményével, monitorával. Szerintem aki ''olcsón'' akar nagyteljesítményű gépet venni viszonylag hosszú jótálással, annak ideális választás!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Witcher topik
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mintha a ventik többet mennének mint amikor megvettem, de lehet akkor még nem tűnt fel. Nekem úgy 3-5 percenként kezdi el a hűtést mindegy mit csinálok. Bár ha játszok egyfolytában megy.