- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- VR topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
1.) Én is ezt tudnám sorolni, amit Rossi ír.
Hacsak vki nem kezdi el tuningolni az egyébként lefojtott mobil x700-at, akkor kazánként sem igazán lehet jellemezni.
Erőssen vitatkoznék. Ha egy noti burkolata és billentyűzete már a használat első heteiben(!!!) konkrétan megolvad a VGA keltette hőtől (és az LCD-jét ugyanez okból nem lehetséges lehajtani közvetlenül használat után sem), szerény véleményem szerint nyugodtan lehet kazánnak nevezni, sőt. Ja és természetesen nem húzott példányról írok!
2.) kár arról elméletek gyártani, hogy az M400A eszi a vinyókat. Ha ez igy lenne, akkor már ezrével kellett volna cserélnünk, csak ezért
Én készséggel elhiszem, mert nálam nincs ilyen gond, de ezt légyszi magyarázd el azoknak is, akik többedszer cserélik a gépükben a vinyót.
Én egy másik fórumban, a PDA-m típus-fórumában jóideig győzködtem egy srácot, aki már a harmadik ilyen típusú PDA-t cseréli gariban (mindegyik hibás volt), hogy ez egy igen jó PDA, de nem tudtam meggyőzni, azt írta, ha kényszerítenék rá, akkor sem venne többé ilyet....meg tudom érteni...annak ellenére, hogy az én példányom (és még igen sokunké) tökéletesen műxik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Path of Exile (ARPG)
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- További aktív témák...
- ASRock AB350M Pro4 PC, Ryzen5-1400 proci, 512 GB MVMe SSD, 4 GB VGA
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eladó! Mac mini M2 & Magic Keyboard
- Eladó gamer PC RTX 3080 / i5-11500 / 32GB RAM/CSERE OK
- Asztali PC , Ultra 225F , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest