Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
1.) Én is ezt tudnám sorolni, amit Rossi ír.
Hacsak vki nem kezdi el tuningolni az egyébként lefojtott mobil x700-at, akkor kazánként sem igazán lehet jellemezni.
Erőssen vitatkoznék. Ha egy noti burkolata és billentyűzete már a használat első heteiben(!!!) konkrétan megolvad a VGA keltette hőtől (és az LCD-jét ugyanez okból nem lehetséges lehajtani közvetlenül használat után sem), szerény véleményem szerint nyugodtan lehet kazánnak nevezni, sőt. Ja és természetesen nem húzott példányról írok!
2.) kár arról elméletek gyártani, hogy az M400A eszi a vinyókat. Ha ez igy lenne, akkor már ezrével kellett volna cserélnünk, csak ezért
Én készséggel elhiszem, mert nálam nincs ilyen gond, de ezt légyszi magyarázd el azoknak is, akik többedszer cserélik a gépükben a vinyót.
Én egy másik fórumban, a PDA-m típus-fórumában jóideig győzködtem egy srácot, aki már a harmadik ilyen típusú PDA-t cseréli gariban (mindegyik hibás volt), hogy ez egy igen jó PDA, de nem tudtam meggyőzni, azt írta, ha kényszerítenék rá, akkor sem venne többé ilyet....meg tudom érteni...annak ellenére, hogy az én példányom (és még igen sokunké) tökéletesen műxik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest