Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patex

csendes tag

válasz pilóta #111 üzenetére

Szevasztok,

Olvasgattam a hozzászólásokat a Clevo m400a-ról, mert korábban én is ilyen gépet akartam.Aztán jobban körülnéztem és az Acer Travelmate 8104 mellett döntöttem.

Persze jogos a kérdés mennyiért??Alapvetően nem érdemes laptopot vásárolni Mo.-on, kicsi a piac, kicsi a kereslet, magas az Áfa stb. Németországban nézegettem először, ott 2400 euró körül volt Áfasan.Ez elég húzós bár még mindig jóval olcsóbb a magyar árnál:680E Ft!!! Rákerestem a laptopra és találtam nagyon jó angol oldalakat, hivatalos Acer forgalmazókat. A lényeg, hogy ilyen vásárlásnál tudsz variálni az Áfával...azaz meg lehet venni ezt a bizonyos laptopot kb 430E Ft-ért, ami viszont már egy felső kategóriás laptopnál nagyon jó ár!A 8103-as konfiguráció 1,86-os Sonomával van és szerintem kb 380E Ft körül lehet Áfa nélkül...

Szóval Acer, legújabb típus, minőségi kivitel, szoftvercsomag!!, 1 év nemzetközi garancia stb. Ha Clevo m400a gondolkoztok, akkor ez a laptop is szóba jöhet. Félreértés ne essék, nem vagyok Acer ügynök és az m400A is biztosan nagyon jó laptop.

Új hozzászólás Aktív témák