Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogi
tag
válasz
pankers #7013 üzenetére
Kipróbáltam, nem segített.
Ilyen beállítása van:
NAT Address: Displays the WAN IP address of the NAT or firewall server.Ide beírtam a stun.ekiga.net IP címét, de nem változott semmi.
Mondjuk nem tudom mi az, hogy displays, amikor nekem kell beírni kezecskémmel az IP címet, addig annyit mutat a mezőben, hogy UNPROVISIONED.
Ráadásul a SIP szerverhez írhatok IP címet és FQDN-t is, feloldja, ide csak IP címet lehet. Érdekes, hogy egyik IP címet fel tudja oldani, a másikat nem.Ha jó értem, NAT-nál a bejutás a privát címre a problémás. Ez én esetemben úgy tűnik az működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- EVGA SuperNova 750GT 80 Plus GOLD - 52 hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest