-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Nem. Szerintem nem. Én egy ősrégi kakit vettem, arra jó hogy nyomogassam,gyakoroljak rá, de egy 1841, vagy 870-s szerintem túl drága otthoni felhasználásra. Én is imádom az eszközöket és szeretnék is itthonra egyet, de ha nem engedhetek meg magamnak ilyen drágának mondható hobbit, akkor nem éri meg. Viszont akinek van rá kerete, hogy akár egy "Home Lab"-t is összerakjon, na az már kérdés. Én is zet kérdeztem itt sokaktól és mondták, hogy hiába veszek egy 1841-s pl. mert úgyse fogok vele szórakozni, beállítom és kész. Ez így is van. Ezeket nem a facebookra találták ki....
Viszont a honlapos kérdésem még mindig izgat. :\ :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
FecoGee
crok