-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Ugyan nekem nincs
és nem is leszfelsőfokú végzettségem, de én úgy látom, mint kívülálló, hogy sok értelme nincs. 4 évet elcseszel és sokkal előrébb nem vagy (itthon fizetésileg). Pont azt nem tanítják meg, amiért oda jelentkeztél, cserébeszutyoktöltelék tantárgyakat tanulhatsz, amiket az életben soha többet használni nem fogsz, és mivel sok esetben senki sem értia tanár sem, hogy mi a tantárgy lényege, végigpuskázod, kapsz egy jegyet; ennek sok értelme nincs.A másik oldala, a mindennapos ivászat, bulik, stb., talán ad némi motivációt. Arra jó ez az egész, hogy kiéld a fiatalkorodat, aztán utána felbiggyesztheted a sárga M betűvel díszített "Segíthetek?" táblácskát a pólódra
Gebedjek meg, de azok csinálták jól, akik elvégezték a 8 általánost, esetleg van egy szakmájuk is, ők most
víganeléldegélnek másik országban több fizetésért. A részletekbe nem megyek bele, fölösleges.@tacsko: én februárban nyitottam ki könyvet utoljára, szóval egy fél évig lógattam a lógatnivalót, de most megint elkezdtem olvasgatni; jól esik. Kitűzött vizsgadátumom még nincs, de egy titkolt célom azért van
Egész nap munkában ACL-ezek, IOS-t frissítek vagy show int fa0 parancsokat adogatok ki és megpróbálom elmagyarázni a
hüjekevésbé hozzáértőknek, hogy hogy varázsolják vissza az internetjüket és hazaérve valahogy marhára nincs kedvem az egészhez. A legfőbb probléma maga az ember: egy takarítónőnek mondhatom, hogy mi az a routerEzeket rutinosan már dobozoknak hívom: lapos széles doboz, legkisebb doboz, kár próbálkozni azzal, hogy Cisco 2950, amikor a Cisco-t is CIRKÓ-nak olvassák
A legviccesebb eset eddig az volt, hogy a csóka egy modemet kötött egy 2950-es switchre csak úgy magában, gondolván backup lesz belőle, ha az aktív modem befuckol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged