Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Köszi, hogy segitesz. WinRadiust tettem fel a gépemre (win7 ultimate hun 64 bit)és a laptopommal (win7 deutsch enterpreis 32 bit)akartam belépni. A Radius ablakában az jelent meg, hogy nem MD5 a hitelesités, amit a gépem küld és ezért visszautasit. Xp vel egyből be lehetett lépni, ott ki lehet választani az MD5 challenget.Authentication Methodban csak PEAP van meg smc és más bizonyitvány.....

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Beletört Elon Musk kulcsa a Twitterbe
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi, hogy segitesz. WinRadiust tettem fel a gépemre (win7 ultimate hun 64 bit)és a laptopommal (win7 deutsch enterpreis 32 bit)akartam belépni. A Radius ablakában az jelent meg, hogy nem MD5 a hitelesités, amit a gépem küld és ezért visszautasit. Xp vel egyből be lehetett lépni, ott ki lehet választani az MD5 challenget.
FecoGee
crok