Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
Sziasztok Srácok,
CCNA kérdéssel fordulnék hozzátok, ami nagyon fontos lenne számomra!
Mivel nem találtam jobb helyet a dolognak ide írok, tehát:
Felkeltette az érdeklődésem a hálózat építés és 2 hónapon belül szeretnék belevágni valami CISCO képzésbe amit végén lezárnám CCNA vizsgával ( ez az alapvető vizsga tudtommal, ami ér is valamit ha munkát akarok találni) és pont ez a cél hogy ezzel tudnék később elhelyezkedni kezdetekben hogy fejleszthessem a tudásom.
Csak az a baj hogy jelenleg azt sem tudom, mivel kezdjem, nemtudom egyszerüen hol kell hogy kezdjem, mién oktató anyagra lenne szükségem, mién felszeretségre, mién könyvekre. Esetleg ha valaki tud ajánlani valami képzést, ami nem lehuzás, hanem ér valamit vagy van valakinek ebben tapasztalata, legyen szives felvilágositani engem ezekbena kérdésekben és ha tud segiteniVan fogalmam mi az a hálózat épités, IT Supportnál dolgozom, és tudok angolul tehát ha angol nyelvű az oktató anyag nem hiszem hogy nem tudnék kiigazodni rajta.
Ja Igen:Ha valaki tanfolyamat vagy oktatást ajánl, Budapesten lakomKérlek adjatok nekem tippeket és ötleteket , legalább karácsonyra való tekintettel
Ha PM ben üzentek örülnék neki, de itt is fogok logni a fórumon.előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest