-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunyijanika
tag
c,
Mivel a routing protocol - RIP - (distance vektor) hop-count metricet használunk. max(16) ezután a hálózat elérhetetlen lesz. (RIPv1)
R1 kap egy rip route-t (192.168.6.0/24) via s0/0/0 ezt hirdetné R2-nek azonban a metric ott már 16 lenne - route poisoning - a route nem kerül be a táblába.
Én nem szeretnék okoskodni nem tudom, h tanulsz, de ha szerintem elolvasnád a könyvet (alaposan) esetleg a Discovery tananyagot ott ez is szépen le van írva. Ne érts félre szívesen segítünk, de próbálj önállóságra törekedni, olvass utána több helyen, hidd el jobb ha te jössz rá, ha végképp nem megy a fiúkkal próbálunk segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest