Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
swissarabian
újonc
Sajat peldamat felhozva nekem nincs diplomam, eleg volt az hogy onalloan kepeztem magam szinten ilyen online kurzusokbol. 2nd level pozicioban kezdtem es eleg hamar 3rd lineos lettem, azt latom hogy nagyon nagy hiany van 2nd levelen es ha van CCNA tudasod (sok kolleganak kozel sem volt) plusz melle folyekony angol, akkor sikerul elhelyezkedni. Nem sokan akarnak muszakozni, de kezdesnek sok mas opcio nincs es ha belefolysz a dolgokba, nem mindent tovabb tologatsz 3rd linera, hanem probalod magad megoldani, akkor sokat lehet tanulni es aztan johetnek a komolyabb poziciok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest