Hirdetés
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Micro Four Thirds
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Pendrive probléma
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
swissarabian
újonc
Sziasztok, van itt olyan, aki dolgozott low latency networking területen (HFT)? Ha igen, milyen tapasztalattal sikerült bekerülnie?
-
swissarabian
újonc
Sajat peldamat felhozva nekem nincs diplomam, eleg volt az hogy onalloan kepeztem magam szinten ilyen online kurzusokbol. 2nd level pozicioban kezdtem es eleg hamar 3rd lineos lettem, azt latom hogy nagyon nagy hiany van 2nd levelen es ha van CCNA tudasod (sok kolleganak kozel sem volt) plusz melle folyekony angol, akkor sikerul elhelyezkedni. Nem sokan akarnak muszakozni, de kezdesnek sok mas opcio nincs es ha belefolysz a dolgokba, nem mindent tovabb tologatsz 3rd linera, hanem probalod magad megoldani, akkor sokat lehet tanulni es aztan johetnek a komolyabb poziciok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok