Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
válasz
kowika87 #13903 üzenetére
Végre erre is van némi idő..nagyon sok a munka
2017
Számomra rettentően pozitív. Végre meglett egy kisebb cél is mégpedig a CCNP.
Kicsivel több mint 1 éve vagyok a szakmába és nagyon meglepődök, hogy mennyit tanultam/fejlődtem, szívtam magamba a tudást és 1 év alatt már hol vagyok. Elégedett vagyok az évvel.2018
Kb az elmult 1 hónapba saját projecteket kapok, aminek nagyon örülök, végre szabad kéz, tervezés, konfig stb. Ezért úgy döntöttem, hogy ez az év Design éve lesz. Már tavaly megvettem a CCDA könyvet és olvasgattam de most rá is fekszek. Első körben tehát CCDA utána pedig az ARCH. Ennek a kettőnek bele kell férnie az évben (többnek is!)
Még többet szeretnék fejlődni, tanulni mert jó érzés mikor megbecsülnek nem csak azért mert emberként helyt állsz a munkába, hanem a szaktudásodat is becsülikGondolkodom fizu emelés "kérésben" mert úgy érzem hogy kicsit alul vagyok..de inkább még tartom magam, bizonyítok és majd utána. Ha nem..akkor jöhet a nehéz döntés
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest