- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Azt, hogy nem szólt semmit, én furcsállom, mivel én most próbaképp visszaraktam a legfrissebb cis-t, letöltöttem ezt az ingyenes konvertert és mindent telepítettem, közben kaptam kismillió értesítést a cis-től, a nagy része a hips-től érkezett, a kisebbik a tűzfaltól, közben volt egy av riasztás is egy pup miatt, pedig nem proaktív módban fut és a d+ is csak biztonságos módban van, az auto sandbox pedig kikapcsolva.
Amúgy az összes telepített program legális, semmi káros dolog nincs közöttük, ezek maximum pup-oknak minősülnek.
Mivel biztonsági szempontból egyik sem problematikus, ezért a comodo nem is nagyon fog szólni miattuk, a pup-okra is csak azért kezd jelezni, mert sokan kérik, felhasználói igény van rá, amúgy a comodo filozófiája szerint ezekkel nem kell(ene) foglalkoznia egy védelmi programnak.daimonion
Nincs kártevő, nincs káros viselkedés, sem trójai vagy egyebek. A 360 helyi virtuális viselkedés elemzője mindössze az adott viselkedés miatt adott egy generikus választ, az ilyen találatokat eleve fenntartással kell kezelni, függetlenül attól, hogy milyen programtól származik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest