Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Billentyűzet gondom van
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz
blattida #8911 üzenetére
Nem értem miért kellene a HiPS ide, mikor felismeri, hogy beazonosítatlan, sandboxba is teszi, csak nem kérdez meg minden esetben
Bekapcsoltam a HiPS-et próbaképp, de teljesen mind1 volt, mert nem futtatta sandboxba azt az alkalmazást, amelyiket akkor tette, amikor bekapcsoltam az auto-sandboxot. Ha bekapcsoltam az utóbbit nem dobott figyelmeztetést csak felvette a beazonosítatlan fájlok közép az alkalmazást és magától sand-boxba futtatta.Most kikapcsoltam a HiPS-et, maradt az auto-sandbox és alatta lévő 2 opció bekapcsolva. Pl dobott egy ilyet:
Tehát itt megkérdezte, de pl a jpgtopdf.exe alkalmazást csak besorolta a beazonosítatlanok közé és rögtön ment a sandboxba kérdés nélkül miért?
És persze tudom, hogy a fájl besorolás / megbízható fájlokon belül ott van az olyan, amit megbízhatónak jelöltem és nem fog több kérdést feldobni ugyanarra az alkalmazásra, de itt más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Projektor topic
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest