- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz
blattida #8911 üzenetére
Nem értem miért kellene a HiPS ide, mikor felismeri, hogy beazonosítatlan, sandboxba is teszi, csak nem kérdez meg minden esetben
Bekapcsoltam a HiPS-et próbaképp, de teljesen mind1 volt, mert nem futtatta sandboxba azt az alkalmazást, amelyiket akkor tette, amikor bekapcsoltam az auto-sandboxot. Ha bekapcsoltam az utóbbit nem dobott figyelmeztetést csak felvette a beazonosítatlan fájlok közép az alkalmazást és magától sand-boxba futtatta.Most kikapcsoltam a HiPS-et, maradt az auto-sandbox és alatta lévő 2 opció bekapcsolva. Pl dobott egy ilyet:
Tehát itt megkérdezte, de pl a jpgtopdf.exe alkalmazást csak besorolta a beazonosítatlanok közé és rögtön ment a sandboxba kérdés nélkül miért?
És persze tudom, hogy a fájl besorolás / megbízható fájlokon belül ott van az olyan, amit megbízhatónak jelöltem és nem fog több kérdést feldobni ugyanarra az alkalmazásra, de itt más a helyzet.
-
zserrbo
aktív tag
válasz
blattida #8908 üzenetére
Mert kipróbáltam, csak az auto-sandboxot kapcsoltam ki és az kikapcsolja az egészet szerintem, mert utána semmire nem dobott alertet. A HiPS nincs bekapcsolva am, ha ez számít. Az a furcsa, hogy egy ismeretlen telepítőre ugrik, de pl a játék elindítására nem, csak auto-sandboxba indítja.
-
zserrbo
aktív tag
Nem értem ismeretlen alkalmazásnak sorolja be pl a Trine 2 játék-ot és "fokozott jogosultsági riasztások mutatása ismeretlen programok esetén" be van kapcsolva, de nem dob fel egy figyelmeztetést sem. Talán nem történik fokozott jogosultsággal kapcsolatos folyamat? Egyszerűen besorolja a beazonosítatlan fájlok közé és rögtön sandboxban indítja el, de én azt szeretném, ha erről figyelmeztetést adjon és majd eldöntöm én. Lehet ezt valahogy?
-
zserrbo
aktív tag
Kipróbáltam a Comodo leak tesztjét és 190-et kapott 340ből egy olyan gépen, ahol a tűzfal automatikusan engedélyezi a kéréseket, hogy ne legyen felhasználói interakcióra szükség, HIPS nem volt bekapcsolva és az auto sandbox sem. Önmagában így nem sokat védett szivárgás ellen, mivel kikapcsolt Comodo mellett is adott kb ennyit. Majd bekapcsoltam a sandboxot részben limitál szinttel és rögtön 290 lett. Azért nem limitálra, mert így talán tutira nem fog bekavarni egy-egy játéknál, amit ismeretlennek vél. Eddig nem foglalkoztam az sandbox előnyeivel, de most kíváncsivá tett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest