- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Steam Deck
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
micafighter #8434 üzenetére
Ez így van. De...
Hibás döntésnek más védelmi programoknál is van következménye ha engedélyez olyan dolgot amit nem kéne.
Nem baj ha az ember szenved kicsit vírusok miatt újratelepít párszor mert ez által tájékozódik fejlődik tanul te is én is más is végig megy ment ezen az úton.
Egy gyereket sem lehet megtanítani úgy járni,hogy soha el ne essen.Régen nem használtam egy ideig vírusirtót mert lassította a gépen de rendszerről mentést csináltam és kb félévente újra raktam belőle.
A D-re meg a pendrive-ra belakta magát egy csomó vírus volt gondom belőle hiába raktam vissza a mentést egyből fertőződött a rendszer.
Vagy 2 napig futtattam különböző védelmi progikat ezután lett tiszta a egész gépem.
Addig mondhatott nekem bárki bármit de ezután komolyabban vettem a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Iqos cigaretta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged