- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Szia,sajnos én is eljátszottam ezt,még az ez előtti verzióval is,nem is egyszer. De úgy vettem észre ez is kényeskedik még.Hát nálam akkor sikerült rendesen be üzemelni ha teljesen tiszta rendszerre tettem fel,azóta minden megy frankón.Viszont még ennél a verziónál is előfordult hogy ha paranoid módra rakom a HIPS -et akkor nem kapcsol ki a gép,a kijelentkezésnél csak pörög pörög.Úgy hogy biztonságosra raktam így semmi gond.Tehát a teljes friss rendszer ajánlott,továbbra is.
Meg érdemes lépésenként állítgatni ha belenyúlsz,így hamarabb rá jössz hogy mi okozza az anomáliát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Egérpad topik
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest