-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Szia,sajnos én is eljátszottam ezt,még az ez előtti verzióval is,nem is egyszer. De úgy vettem észre ez is kényeskedik még.Hát nálam akkor sikerült rendesen be üzemelni ha teljesen tiszta rendszerre tettem fel,azóta minden megy frankón.Viszont még ennél a verziónál is előfordult hogy ha paranoid módra rakom a HIPS -et akkor nem kapcsol ki a gép,a kijelentkezésnél csak pörög pörög.Úgy hogy biztonságosra raktam így semmi gond.Tehát a teljes friss rendszer ajánlott,továbbra is.
Meg érdemes lépésenként állítgatni ha belenyúlsz,így hamarabb rá jössz hogy mi okozza az anomáliát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest