Új hozzászólás Aktív témák

• R3nts

senior tag

Sziasztok!Hátha tudtok nekem segíteni: a 6.0.264710.2708-as CIS van fenn pár napja Win7 64bit Intel E7600(Core2Duo 3,06GHz), 4GB dualkit RAM, konfigon (NVidia XFX GT240 1GHz DDR3)
    Pár napja feltettem a fenn emlitett verziójú CIS-t rendesen működött,minden gond nélkül,a gyári beállitásaival.....de amint bepipáltam neki a HIPS használatát,és a "fokozott védelmi mód engedélyezése"-t, (amit általában többmagos gépeknél szabad neki beállitani-azt olvastam itt-ott)újraindítás után atomra lelakta a PC-met....nagynehezen feláll a Win,asztal bejön,de semmit sem lehet csinálni....pörög a kurzor,tölt a PC,de semmi sem moccan....se restart sem semmi....mozog a kurzor nem fagyott be,de semmire sem lehet rákattintani....1-2 ilyen olyan progi miatt felugrik a figyelmeztető ablak,de semmire sem tudok rányomni,hiába viszem oda a kurzort..áramtalanitással lehetett csak újraindítani,de mindegyik után ugyanez volt...csökkentett módban tudtam csak megoldani,megtiltottam neki a CCleaner-ben az "automatikus indulást a windows-zal"-t....így tudtam uninstallálni....azóta feltettem megint,de nem merek belenyúlni a gyárilag alapból feltelepült programbeállitásokba,mert egy délutánt szívtam vele....:-( Valakinek tanács,vagy tipp,hogy mit csináltam rosszul,ill. mi volt a gáz...?Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák