-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #7447 üzenetére
Külföldi és nyílt oldalakon (pirateb***) tökéletesen működik a le és visszatöltés is.
Viszont regisztrációhoz kötött, magyar oldalakon akkor sem működik megfelelően, ha egyáltalán nincs tűzfal bekapcsolva. Lassú, vagy nincs feltöltés. Ennek ellenére letöltés után az állapotom a torrent oldal szerint seed lesz és így mindig tudom teljesíteni a 48 órás minimum seedet és általában tölt is vissza valamennyit. (Most itt egy konkrét oldalról van szó)
Ennek oka valószínűleg az lehet, hogy a micros netem kinti dobozában van egy router tűzfallal. (A szolgáltató ezt megerősítette.) Így én bármit csinálok, az a tűzfal akadályozni fog mindig valamit. Viszont akkor amit az első sorban írtam, az miért működik gond nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest