- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSullohillaG
csendes tag
Ha érdekel valakit, akkor a még mindig él az 1 éves Internet Security Pro kulcs. (5.12-vel próbáltam most)
Menete: Letöltöd és felteszed a Comodo IS Premium-ot (ezzel próbáltam), majd letöltöd ezt. Miután feltetted és lefrissítetted a legfrissebb verziót, az után elindítod az előbb letöltött változatot, s végig viszed a 2 vagy 3 lépést. És ki fogja írni, hogy IS Pro sikeresen aktiválva
Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Autós kamerák
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest