Hirdetés
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- Házimozi belépő szinten
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Hali!
Alapból azért keveredtem ide, mert a Comodo feldobott egy riasztást, hogy a local settings/temp könyvtárban bch_plus.exe nevű rosszindulatú cuccot talált, mi legyen vele. Mondtam neki, hogy törölje, erre közölte, hogy az nem sikerült teljesen, majd a fizetős geekbuddy segítséget javasolta.
Lefuttam az avastot a mappán, de nem talált semmit? Most akkor mégis leszedte a commodo, vagy mi történt?Kettes számú probléma, hogy itt az utolsó pár hsz-t átfutva azokon felbuzdulva én is lefuttattam a CLT-t, de siralmasan kevés pontom lett. Hogy lehet ezt helyre rakni? Mármint nekem az eredmények semmit nem mondanak. Az, hogy valamelyik eredmény vulnerable az most konkrétan mit jelent? Azt, hogy ott gond van, vagy azt amit a szó jelent, hogy előfordulhat gond?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Futás, futópályák
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest